colatolkki_ultraviolettivalo_desinfiointi

Aina aika-ajoin teknologiasivuja selaillessa löytyy kerrassaan niin turhia tuotteita, että nämä on yksinkertaisesti pakko nostaa esille. Tällä kertaa turhuutta pääsee edustamaan tämä, yhden tölkin kerrallaan, ultraviolettivalolla desinfioiva laite. Nimekseen tämä, Leon Peng nimisen designerin konseptoima laiten on saanut ”Cole Cleaner”. Kyllä, kyseessä on siis toistaiseksi pelkkä konsepti.

Eihän sitä tiedä millaisia basiliskoja juomatölkin suulake on kohdannut, ennen kuin tämä päätyy janoisen limpparin ystävän huulille…

Lähde: yankodesign.com

Edellinen artikkeliIkea Leko – ruotsalaisen huonekalujätin tulossa oleva oma henkilöautomalli?
Seuraava artikkeliVaa’alla varustettu bussipysäkin penkki

8 KOMMENTIT

  1. kommentoin kaikkien muidenki puolesta nii kenenkään muun ei tarvi vaivautua kirjottamaan: tuo on huono keksintö ku ihmisen kehon puolustusjärjestelmä heikkenee ku se ei saa mitään vastustettavaa!!1 – ei pidä paikkaansa, naurettava väite – + vielä todennäköisesti keskustelua evoluutiosta, pieneliöistä, planeetoista, koirista, kissoista, kirpuista, haikaloista, avaruudessa asuvista ufoista, autoista, moottoripyöristä, ilmasonmuutoksesta, bensiinistä sekä luonnonvaroista. ehkä myös nanoteknologiasta

  2. Viellä kun kehiteltäisiin vastaava laite näppäimistöille. Pelottaa ajatellakin mitä kaikkea tämä minun näppäimistö on syönyt. Tätä läppärin näppäinmistöä on viellä vähän paha siivota.

  3. ”hmisen kehon puolustusjärjestelmä heikkenee ku se ei saa mitään vastustettavaa!!”

    huonosti perusteltu väite, aivan sama kuin käsien peseminen ei kannata paskoomisen jälkeen. immuuniteetin ylläpitämiseen ei tarvita altistumista bakteereille, tämänhän on jo todenneet uusimmat tiedemiehet. ihmisen immuniteetti on tuhansia vuosia vanha ja pysyvästi perimässä eikä sitä saa pois pyllyn pyyhkimisellä. eri juttu on nämä laktoosi intoilijat.

    toisaalta on mahdotonta todistaa cola tölkkien bakteerikantaa. turha keksintö. kyseinen tuote lisää vain pakkomielteenomaista höpö höpö kammoisuutta maailmaa kohtaan. enää keksijät eivät mieti tuotteen tarpeellisuutta vaan yrittävät päteä mukamas uutudellaan. näitä wannabe spede pasasia alkaa nousemaan laman jälkeen yhä enemmän.

  4. Ja jos tarvihtee juomatölkin suulake puhdistaa, niin eikö voi pyyhkiä liinalla?! Ja jos haluaa kunnolla desinfioidun, niin lonttaa siihen jotain desinfiointiainetta.

  5. Hyvä keksintö. Vaihdetaan infrapuna eikun ultravioletti spriihin ja puhdistetaan avaamisen jälkeen.

  6. Vieläkun saavat sen aspartaamin pois sieltä koka-tölkin sisäpuolelta niin ostan heti tuollaisen laitteen.

Kommenttien lisääminen on estetty.