ikea_leko_henkiloauto

Ruotsalainen huonekalujätti Ikea on jo ehtinyt kunnostautua edullisten huonekalujen valmistamisen ohella esimerkiksi omakotitalorakentamisessa. Nyt yhtiön äskettäin avaama uusi, ranskankielinen teasersaitti lupailee, että yhtiö olisi tekemässä täysin uuden aluevaltauksen, ja aloittamassa oman henkilöautomallin valmistamisen. Ikea Lekon julkaisu on luvattu tapahtuvan 1. huhtikuuta.

Maailman autoteollisuuden painiskellessa taloudellisessa kriisissä, saattaa olla todennäköistä, että kyseessä on lopulta pelkkä markkinointikikka. Ajatusleikki pahvilaatikossa ostettavasta autosta, joka pannaan kasaan mukana toimitetulla kuusioavaimella on silti kieltämättä hauska.

Ikean teasersaitti löytyy ranskaa taitavien ihmeteltäväksi täältä

Kautta: ikea leko

Edellinen artikkeliSECCO: Handy Bracelet
Seuraava artikkeliPäivän turhake: yksittäisen juomatölkin desinfiointilaite

25 KOMMENTIT

 1. Ei. Se on mainoskuva jossa ”auto” on peitetty liinalla.
  Olisihan tuollainen ikea auto ihan kiva. Paljonkohan maksaisi?

 2. Odotan kyllä innolla minkälaisen kyhäelmän Ikea tällä kertaa on saanut aikaan. Missäköhän hintaluokassa tuo liikkuu?

 3. Aprillipäivälle osuva julkaisu herättää aina hieman skeptisyyttä…

 4. Jos lähtis halvemmal ku intian markkinoille tullu 1900 dollarin auto. 🙂

 5. April fool! Mut hyvä markkinointiveto Ikealta. Näyttäisi löytyvän Ikean porukalta tuota huumorintajuakin. 😀

 6. Göran on taas iloinen kun pääsee taas kuusioavaimella sörkkimään palikoita.

 7. Joo, varmasti on ihan yhtä hauska koota autoa kuin muitakin Ikean tuotteita: Ohjeet ovat edelliseen malliin, osia puuttuu ja väärinkasaamisen mahdollisuus on vähintäänkin kohtuullinen. Ostakaapa polkupyörä huonekaluliikkeestä, ajakaa sillä kesä ja todetkaa, miksi kulkuneuvot kannattaa ostaa alan liikkeestä ja mikä niissä maksaa.

 8. Siinon tietty Ruottalaiset ja Tanskalaiset (Lego) lyöneet viisaat päät yhteen ja rakentaneet koottavan auton. Vain noin 10 000 osaa ja kaikki saa kasattua kuusiokoloavaimella 😀

 9. Olen kasannut elämäni aikana kymmeniä IKEA kalusteita, ehkä jopa yli 100. Eikä kertakaan ole puuttunut yhtään osaa, siis kertakaan. Ja puolessa tapauksista ohjeita ei tarvinnut ollenkaan ja muissakin korkeintaan vilkaisu riitti. Jos ei kalusteta saa kasaan tai osia muka puuttuu, niin kannattaa katsoa peiliin.

 10. Huomatkaa esittelijän muikea just repeemässä oleva perusilme kun hän esittelee ”autoa” …

 11. En itse usko että kyseessä ihan pelkkä pila on. Koska WWF on myös mukana niin odotettavissa saattaisi olla jonkinlainen polkuauto. Mainoksessahan luvataan erittäin alhaista kulutusta ja erittäin pieniä päästöjä. Hintaakaan tuollaiselle tuskin hirveästi kertyy. Polkuauto se tulee olemaan, sanokaa minun sanoneen.

 12. En sanois aprillipilaksi. Onhan tästä ollu mainontaa jo ENNEN kyseistä päivää. En jaksa uskoa, että Ikean porukka alkais ”juksaamaan” muista jo viikkoja ennen aprillipäivää… Mutta, mutta. Useasti olen ollut väärässäkin, joten tiedä häntä.

 13. Voisin jopa ostaa tuollaisen, jos on hinta ja ulkonäkö kohdillaan. Tarvitseekohan auton osista edes autoveroa maksaa, jos nimittäin varaosina tilaa.

  Edit: Muistinpas juuri, että autoveron maksaa se, joka auton ensimmäisenä laittaa rekisteriin. Eli joutuu maksamaan. 😛

 14. Jarrut tietenkin puuttuvat, ja sitten kun soittaa ikealle sieltä sanotaan että toimii ilmankin kunhan hiljaa ajaa. En ottaisi vaikka ilmaiseksi saisin.

Comments are closed.