ikea_leko_henkiloauto

Ruotsalainen huonekalujätti Ikea on jo ehtinyt kunnostautua edullisten huonekalujen valmistamisen ohella esimerkiksi omakotitalorakentamisessa. Nyt yhtiön äskettäin avaama uusi, ranskankielinen teasersaitti lupailee, että yhtiö olisi tekemässä täysin uuden aluevaltauksen, ja aloittamassa oman henkilöautomallin valmistamisen. Ikea Lekon julkaisu on luvattu tapahtuvan 1. huhtikuuta.

Maailman autoteollisuuden painiskellessa taloudellisessa kriisissä, saattaa olla todennäköistä, että kyseessä on lopulta pelkkä markkinointikikka. Ajatusleikki pahvilaatikossa ostettavasta autosta, joka pannaan kasaan mukana toimitetulla kuusioavaimella on silti kieltämättä hauska.

Ikean teasersaitti löytyy ranskaa taitavien ihmeteltäväksi täältä

Kautta: ikea leko

Edellinen artikkeliSECCO: Handy Bracelet
Seuraava artikkeliPäivän turhake: yksittäisen juomatölkin desinfiointilaite