gmail_undo

Montako kertaa sinä olet unohtanut sisällyttää liitetiedoston mukaan tärkeään viestiin? tai kuinka usein olet lähettänyt työmeiliä vahingossa kotisähköpostista? Molemmat sinällään harmittomia, mutta kuitenkin hajamielistä yksilöä risovia mokia. Tavallisesti tällaisen erheen vielä huomaa jo muutaman sekunnin ”lähetä painikkeen” painamisen jälkeen, mutta kuitenkin hivenen liian myöhään.

Kaikillä hajamielisillä Gmailin käyttäjillä on nyt mahdollisuus hakea dilemmaan ratkaisua kytkemällä sähköpostiinsa päälle ”undo”-toiminnallisuuden, joka antaa mahdollisuuden perua jo lähetetyn sähköpostin vielä viisi sekuntia tämän lähettämisen jälkeen. Käytännössä sähköposti siis viivästyttää lähettämistä viiden sekunnin verran lähetä-painikkeen painamisesta, jona aikana käyttäjällä on vielä mahdollisuus peruuttaa lähetys. Yksinkertaista, mutta toimivaa!

Undo-toiminnallisuus löytyy Gmail-tilin asetuksista labs-lehdykän takaa.

Edellinen artikkeliVermont Ski Recyclers Snowboard Picnic Table, snoukkapöytä
Seuraava artikkeliStripparit houkuttelevat asiakkaista venäläispankkeihin