The Bacon Wallet, jälleen uutta käyttöä pekonille

Toisin kuin artikkelin otsakkeesta voisi päätellä, kyseessä ei ole pekonista tehty lompakko. Jos tällainen hienous olisi kehitetty, olisi se varmasti mielenkiintoisempi kuin tämä vinyyliversio, johon on tulostettu pekonisiivun kuva. Jostain syystä Hilavitkuttimeen on päätynyt usea pekoniin liittyvä esine. Jatkamme tällä hyväksi havaitulla linjalla. Sisältä nahkaisessa lompakossa on mielenkiintoinen viritelmä kolmelle kolikolle, kuten kuvasta voi havaita. Hintaa hienoudella on 22,99 dollaria.

Haluaisin vielä palata pekonilompakkoaiheeseen, ja haastan teidät lukijamme pohtimaan olisiko pekonista mahdollista valmistaa lompakko, ja kuinka se onnistuisi. Olisiko parempi paistaa pekonit vai kenties ilmakuivata tarkoitusta varten? Entä tuoksu, ottaisiko kassantäti vastaan pekoninhajuisia seteleitä? Kuinka kaukana pekoni on nahasta?

Lähde: www.perpetualkid.com

Edellinen artikkeliSurmanajo, historiaa ja nykypäivää
Seuraava artikkeliVermont Ski Recyclers Snowboard Picnic Table, snoukkapöytä

12 KOMMENTIT

 1. Minusta tämä koko pekoni juttu on aivan käsittämättömän turha! :/ En tiedä kenestä tässä on jotain itua, mutta kait on kun koko ajan tulee pekonia, pekonin jälkeen :O

 2. Ei pekoni ole lihaa vaan läskiä lihalla. Lihaa etsiessä saa katsoa kunnon rasvatonta lihaa kuten nautaa, hevosta, poroa yms.

  Mutta väittäväthän ne makkaroitakin lihaksi joissa on 12% lihaa ja lihan kaltaisia aineita eli siitäkin vähästä lihaa vain osa. Kunnollinen paahtopaisti tms. leipäkin kun saattaa sisältää jo enempi lihaa kuin tällainen makkaraksi ja joidenkin suussa lihaksi kutsuttu pulla pökäle.

  Eikä lihasta voi tehdä lompakkoa kun se hajoaa säikeiksi jollei sit kyllästä sitä lihaa täysin muovilla.

 3. Mahtavan suuri ’kolikkopussi’ (x3) lompakossa… ei kannata hamstrata kolikoita kolmea enempää.

 4. M, kuka makkaraa väittää lihaksi? Minusta ainakin makkara on makkaraa ja liha lihaa, kaksi eri asiaa. Kummallakin on oma paikkansa ja käyttötarkoituksensa.

 5. Sitten on OK-makkara jossa on niin paljon lihaa että se on käynyt 10 cm päässä naudasta.

 6. Moi,

  Vois laittaa pekoninpalasia kontaktimuoviin ja tuunata oma nahkalompakko sillä, olisko aika cool. Nämä varmaan myy jenkkimarkkinoilla ku häkä.

  Tässä muutama hyvä idea:

  Pekoni-rintaliivit:
  http://www.freewilliamsburg.com/archives/bacon-bra-01.jpg

  Pekonin makuista hammaslankaa:
  http://www.woosk.com/wp-content/uploads/2008/07/bacon.jpg

  Pekonin makuista dietticolaa:
  http://3.bp.blogspot.com/_7hJiYJENz4o/RvL10vl0nNI/AAAAAAAAAE8/A29u1z1lZWg/s320/diet_coke_bacon.jpg

  Ja Jenkkilässä myös varsin suosittuja tatuointeja ovat… Pekonit nekin! 😀

Kommenttien lisääminen on estetty.