Brush & Rinse Toothbrush syrjäyttää nerokkaalla tavalla hammasharjamukin

Kaikki rakastavat vesiputouksia! Näin todetaan Mog7-sivuilla uuden Brush & Rinse Toothbrush -hammasharjakonseptin yhteydessä. Jotenkin vaikea uskoa, että hammasharjaan voisi enää keksiä muuta. Joskus oli sellaisia hammasharjoja, joissa oli nestemäinen tahna verrassa, mutta nyt on kyse vielä nerokkaammasta ja vielä yksinkertaisemmasta keksinnöstä! Hammasharja laitetaan virtaavan veden alle, jolloin varren pään muotoilu saa veden koukkaamaan ylös päin hampaanpesijän suuhun.

Nyt ei siis enää tarvita mukia, eikä vettä tarvitse kurottaa suulla vesihanan päästä. Siis aivan mielettömän nerokas keksintö. Olettaen tietenkin että saatavilla on juoksevaa vettä, kuten usein on myös leirintäalueillakin. Esitilausalennushinta 1,18 dollaria. Jos nyt jotain negatiivista haetaan, niin vettä menee kyllä runsaasti hukkaan. Sen huomaa vasta kun katsoo videon.

Lähde: www.moq7.com

Edellinen artikkeliChocolate Square Coasters, feikkisuklaakupinaluset
Seuraava artikkeliSuomalaismies istutti muistitikun sormeensa

15 KOMMENTIT

  1. Selkävikaisella tuo voisi helpottaa elämää – jos se ei ole tajunnut ottaa mukia käyttöön vielä aiemmin. Noin muuten tätä voisi kutsua taas yhdeksi turhakkeeksi, tosin ei kai tuosta harmia olisi jos tuo ”menetelmä” otettaisiin standardiksi kaikkiin harjoihin..

  2. Hieno keksintö! Reppureissaajana osaan arvostaa kaikkea mikä keventää/pienentää rinkkaa. Sapettaa kyyristellä altaille pitkän letin kanssa ja voi sitä ällötyksen määrää jos suu osuu hanaan.

  3. Haha asiasta poiketen, että jos ei vettä käytä ollenkaan nii eihän mitään voi syödäkkään ku vähä kaikessa on ainakin vähäsen vettä 😀 Ihan ovela keksintö mutta en tiedä sitten onko niinkään tarpeellinen 🙂

  4. menee siinäkin aikaa ja luonnonvaroja, kun säätää veden tulopaineen sopivaksi, ettei tarvitse lähteä kaakeleita kuivailemaan.

  5. Ja kun suu on kurlattu tämä harja asetetaan mihin? Likaiselle pöydälle? Hammasharjamukilla on toinenkin funktio.

Kommenttien lisääminen on estetty.