Reikä vatsassa -naamiaisasu 1

Reikä vatsassa -naamiaisasu 2

Käyttäjämerkki evanbooth Flickerissä esittelee tässä varsin pätevää naamiointitekniikka. Kyseessä on niinkin vanha tapahtuma kuin vuodelta 2006, mutta ei taida olla elektroniikka mennyt tässä tapauksessa kovinkaan paljon eteenpäin. Kuten ylemmästä kuvasta näkyy, tarvittiin kamera, pieni näyttö ja erittäin paljon jesaria. Oli varmasti hyvät hipat. Näitä kameroita ja näyttöjä kun laittaisi vartalon täyteen, niin tulisi näkymättömäksi, eikö?

Lähde: www.flickr.com

Edellinen artikkeliPölkkyskeitti
Seuraava artikkeliChanel Segway 2x

13 KOMMENTIT

 1. Miehellä LCD mahassa. Ei tosin kaatanut minun FF:ää.

  Paljonkohan maksaisi kokovartalosysteemi…

 2. Koko vartalo täynnä noita tekisi näkymättömäksi, mutta valitettavasti ainoastaan sellaiselle tarkkailijalle, joka katsoisi täsmälleen oikeasta pisteestä. Kaikkialta muualta katsottuna ne näytöt vääristäisivät näkymää ja siten paljastaisivat piiloutujan.

  Mutta juuri tuossa tarkoituksessa, jossa tässä jutussa on käytetty, toimii ainakin riittävän hyvin. Viileä!

 3. Älyttömän siisti viritelmä… Litteämpi kamera ja dvd-soittimesta turhat elektroniikat pois, niin tulisi vartalonmyötäisempi setti… on kyllä hieno ja oivaltava!

 4. Niin…eipä ketään varmaan kävelevä LCD-näyttöläjä ihmetyttäis:-D
  Mutta tuossa tarkoituksessa toimii…arvatenkin moinen viritys olisi mahdollista nähdä mm.seuraavassa Animeconissa koska on olemassa japanilainen manga-hahmo jolla on reikä vatsansa kohdalla:-)

 5. Varmaan olisi myös hyvä teipata paika sisältä kiinni tohon häkkyrään ettei paidan reikä menisi pois kohdiltaan.

 6. Joskus muutama vuosi sitten oli siitä näkymättömyydestä tehty sellainen kyhäelmä että takana oli kamera ja edessä videoprojektori joka näytti sen videon suorana siihen kameran takana olevaan.
  Ei kyllä hirveen näkymättömäks tullu, mutta ihan heti ei erottanut 🙂

 7. vähemmän vaivaa ku tekee vaan sen reijän mahaan ni ei tarttee tollasii feikkei.. 😀 no ei vaiskaa, iha hyvä idea, mut luulen että toimii aika huonosti.

 8. Tieteen kuvalehdessähän oli se prototyyppi takista joka teki ”näkymättömäksi”. Itse uskon, että melko tehokkaaseen verhoumaan pystytään parissa vuosikymmenessä.

 9. Itseasiassa jenkit ovat kokeileet tuota näkymätöntä takkia taivutettavilla näytöllä ja toimii helvetin hyvin. Tarkkuutta vain pitää parantaa.

 10. Nimetön, vaihda kaatuileva Firefoxisi aitoon selaimeen, Internet Exploreriin.

Kommenttien lisääminen on estetty.