Läpinäkyvää elektroniikkaa Japanista 1

Läpinäkyvää elektroniikkaa Japanista2

Läpinäkyvää elektroniikkaa Japanista 3

Lähteemme mukaan ainakin ylinnä oleva läpinäkyvä Nikon D80 ja keskellä näkyvä läpinäkyvä jääkaappi ovat kotoisin Japanista. Ilmeisesti XBoxiin saa tuollaisia läpinäkyviä koteloita muualtakin. Tuo jääkaappi olisi ainakin näppärä kun näkisi ovea avaamatta mitä siellä on. Toisaalta saisi olla jatkuvasti puhdistelemassa, ettei näkyisi lika. Läinäkyvä kamera on kyllä mielenkiintoinen. Laittaa ajattelemaan kuinka paljon pientä toiminnallisuutta tarvitaan niinkin yhtenäiseen esineeseen.

Linkin takana on vielä läpinäkyvä PS2, kuivausrumpu sekä iPod.

Lähde: www.toxel.com

Edellinen artikkeli1474 megapikselin kuva Obaman virkaanastujaisista
Seuraava artikkeliYoGen MAX Pedaalilaturi pitää läppärin latingissa poljennalla

13 KOMMENTIT

 1. Jep ja satunnaiset vieraatkin (huoltomies, anoppi, jne) näkevät ettei jääkaapissa ole taaskaan kuin kaljaa ja lenkkimakkaran jämiä.

 2. Mitenkäs tommosessa jääkaapissa voi säilyttää tuotteita jotka pitäis olla valolta suojattuna kun paistaa päivä läpi 😀

  Läpinäkyvä kanootti olis kyllä makee.

 3. Ihan kiva tuo xboxikin. Tosin, ei kai noissa vehkeissä turhaan ole metallikuoret rf-suojauksena…

 4. Itsellä on läpinäkyvä Gameboy color. 🙂 Taisi kyllä iha normikaupasta saada.

 5. Tuommoinen läpinäkyvä leivänpaahdin olis kyllä kätevä! Tietäis ottaa leivän pois jos meinaa kärähtää. 🙂 Vielä kun olis sen verran leveämpi, että mahtuis pari leipää niin avot.

 6. ja eipä ole jääkaapin kohdalla paljoo mietitty eristystäkään. no mikäs siinä on jos haluu et kompressori hyrrää kokoajan.

 7. Ilmahan on tunnetusti paras mahdollinen eriste nykyteknologialla. Kaapissahan näyttäisi olevan reilu 5cm ilmatilaa kauttaaltaan, ihan normaalia jääkaappien eristepaksuutta. Jos kuori on täysin ilmatiivis, niin eipä lämpöä paljon juhtumalla siirry. Villasta tehty eristys perustuu villan kuitujen välissä olevaan liikkumattomaan ilmaan, lämpöä kuitenkin johtuu jonkin verran villan kuituja pitkin. Siksi pelkkä liikkumaton ilma olisi vielä parempi eriste. Tuossa jääkaapissa ilma kaiken järjen mukaan on liikkumatonta, mikäpä sitä jääkaapin väliseinän sisällä liikuttaisi? Tietysti kaapin voisi tehdä lasista ja jättää seinän väliin tyhjiön, niin eristys olisi vielä kertaluokkaa parempi. Käytännön toteutus voisi tosin olla haasteellinen.

 8. Sry, tuli melkoista aivopierua parin lauseen kohdalla, mutta sitä se väsymys teettää. Eiköhän pointti tullut kuitenkin selväksi.

 9. Läpinäkyvää elektroniikkaa Japanista… Jep jep.
  Missähän se läpinäkyvä elektroniikka on? Kuorethan noissa on läpinäkyviä ja siinä ei ole mitään uutta.

Kommenttien lisääminen on estetty.