Korppu -cd-r
Korppu -cd-r

Muistatteko vielä korput? Kyllä niitä ainakin joku aika sitten oli vielä Anttilan hyllyssä. Liekö enää, en ole tarkkaillut tilannetta. Muoto ja koko on kuitenkin tuttu ja nostalginen. Nyt on sitten keksitty valmistaa 3,5 tuuman levykkeen muotoisia cd-r-levyjä. Eihän tässä nyt mitään järkeä ole, mutta tyylikästä tämä kyllä on. Yksi 200Mt levyke maksaa 10 dollaria. Neljä saa 28 dollarilla.

Lähde: www.designboom.com

Edellinen artikkeliTriSpecs esitteli tyylikkäät bluetooth-aurinkolasit
Seuraava artikkeliLight Lane konsepti piirtää valolla pyörätien

9 KOMMENTIT

  1. Loistava ja ennen kaikkea tyylikäs keksintö!
    Vastaan tulee vain hinta (yli 10x kalliimpia mitä normi cd:t) ja koneeni kelkaton asema, joka ei pienempiä levyjä sisäänsä huoli.

  2. Alkaa vähän olla cd:n ja dvd:nkin polttaminen nykyään tarpeetonta kun kovalevytila ja erilaiset flash-muistit ovat niin halpoja… 10 dollaria kertakäyttömediasta on ryöstöä, nostalginen ulkoasu tai ei.

  3. Paljonkohan tuommonen tärisee pyöriessään poltettavana kelkassa tuhatta ja sataa? meinaan voi olla mukava tärinä kun normaalitkin levyt tärisee jonkin verran:D

  4. Niinpä, Tärisee?, ei kovin kiva. Itse tämän nähtyäni eräällä verkkosivulla en edes uskonut tätä todeksi, liekö totta edes. Ja usb-muistit valtaa maailman, sekin totta on. Pian elokuvatkin ostetaan Bluerayn sijasta UltraFlash-formaattina.

  5. Miksi tärisee? Onhan se kumminkin symmetrinen ja näinollen tasapainossa? Myös luottokortin muotoisia cd-levyjä on olemassa.

  6. Ihmetyttää että CD-levyihin jaksetaan vielä panostaa. DVD-polttavat kuitenkin aika vakio-osia pöytäkoneissa ja siirtyvät varmaan BDn alta pois parissa vuodessa. Ja vaikka flash asemat ovat halpoja ei ne silti tule ikinä syrjäyttämään optisia tallenteita moneen vuoteen.

Kommenttien lisääminen on estetty.