Vaikka paukkumaissia mikroaaltouunissa kokkaavat viritykset eivät olekaan mitään uutta, niin ainakin allekirjoittaneen tähän asti näkemät ratkaisut ovat kokanneet popcornit ilman rasvaa, ja tuloksena valmiit popparit ovat maultaan muistuttaneet lähinnä styroksia.

Tässä kuitenkin uusi jyviä mikrossa paukutteleva astia, joka lisää paukkumaisiin aitoa voisulaa makua tuomaan. Samalla kun astian pohjalle asetetut jyvät paukahtelevat mikroaaltosäteilyssä, astian kannelle asetetty voinokare sulaa tasaisesti valmiitten popparien päälle. Nam.

Saatavilla Taylorgifts-verkkokaupasta hintaan $19,98

Mainos: Kaikki kodin ykkösvempeleet kotiin kannettuna Ellokselta!

(kautta: random-good-stuff.com)

Edellinen artikkeliLegolta digitaalikameroita, radiopuhelimia ja MP3-soittimia lapsille
Seuraava artikkeliWC-pöntön kansi -vaaka