Vaikka tajunnan laajentaminen käsitteenä kuulostaakin kiehtovalta ajatukselta, niin harva meistä on valmis nauttimaan kemikaaleja pistääkseen aivotoimintansa uudelle mallille. Verkkosivusto Boston.com on nyt kerännyt hauskan kokoelman jippoja, joiden avulla omaa havaintomaailmaa on mahdollista manipuloida yksinkertaisten ja vaarattomien temppujen avulla. Ohjeiden avulla on mahdollista kokea esimerkiksi sellaisia ilmiöitä, kuten oman nenän piteneminen, kuolleiden sukulaisten puhuminen, tai vaikkapa tuntemuksia kumikäden iholla.

Tarkat ohjeet ”tajunnan laajentamiseen” kotikonstein löytyvät tämän linkin takaa.

Tarkista myös aiemmin Hilavitkuttimessa julkaistu video, jonka avulla on mahdollista kokea hallusiinaatioita ilman kemikaaleja.

Mainos: Löydä netin parhaannäköiset sinkut!

Edellinen artikkeliVesiresonaattori pistää nesteen molekyylit ojennukseen – ehkä?
Seuraava artikkeliB-IRON 725 Transparency Iron on läpinäkyvä silitysrauta

9 KOMMENTIT

  1. Niissä sienissäkin ne kemikaalit on ne vaikuttavat aineet eli turhaakin turhempi kommentti taas. Saa ajatella.

  2. Hei, osaisko joku selittää millaselle kanavalle tuo radio pitää virittää? Siis kohinaa vai mitä ”on channel playing static” ?

  3. ”tajunnan laajentaminen” ei ole sama asia kuin optiset harhat tai psykologiset mindfuckit. Tajunnan laajentaminen on istua alas veda asentoon ja meditoida. Toki kemikaaleillakin pääsee tajuntaa laajentamaan ja visuaalit ovat vain osa sitä.

  4. Tänään sanottiin uutisissa että 3 kuppia kofeiinia päivässä nautittuna aiheuttaa kuolleiden sukulaisten vierailua ym.

Kommenttien lisääminen on estetty.