Pyörissä on aina tarvetta pienelle säilytystilalla. Oli sitten kyseessä luonnoslehtiö, hansikkaat, puhelin, aurinkolasit tai eväskeksi. Jos on sijoittanut vaikkapa tuollaiseen cruiseriin muutaman satasen ja haluaa pitää kokonaisuuden yhtenäisenä, saattaa joutua tekemään vielä tällaisen 125 dollarin lisäsijoituksen.

Bike Frame Bag -laukku kiinnittyy sopivasti rungon kulmakohtaan, kuten pyörälaukut yleensäkin. Saumat ovat käsityötä, samoin pintakäsittely. Valmistettu USAssa. Ainoa mikä tässä Billykirkin tuotteessa saattaa muodostua ongelmaksi on kuinka välttyä varkailta. Ehkä tuon voisi vaikkapa olkalaukkuun virittää lisäosaksi, niin kulkisi mukana.

Lähde: Billykirk

Edellinen artikkeliBongaatko vanhan tietokoneesi vanhentuneen teknologian verkkosaitilta?
Seuraava artikkeliShots Gun ampuu juomat lasiin

4 KOMMENTIT

  1. Mutta jos sinulla on jo olkalaukku mukana, niin mille lisäsälälle tarvitset pyörälaukkua? Ennemmin kait tuo tarvisisi jonkun vähän tilaa vievän irtohihnan, jolla sen saisi muutettua olkalaukuksi. Ja tietysti tarpeeksi miehekkääksi sellaiseksi, sikäli kun tuo taitaisi naisten pyörään kiinnitettynä sijoittua liian alas ainakin Suomen kuraisiin olosuhteisiin.

  2. ”Ja tietysti tarpeeksi miehekkääksi sellaiseksi” Ihme stereotypiointia, 2000-luvulla mies saa pukeutua vaikka hameeseen, kuka sitä välittää. Ärsyttää kun suomeenkin on nyt tulossa machokulttuuri.

  3. Ihme miten tuollainen laukku joskus alle 20 vuotta sitten maksoi pari markkaa, eikä sitä kukaan halunnut, kun oli niin ruma. Muistan kun mun dzygassa oli joku vastaava ja kaikki koulussa haukkuvat sitä homo-laukuksi. Piti olla joku muodikas muovinen, vetoketjulla ja KINGS tai DUCKS logolla varustettu, että olisi katu-uskottava. Ja nyt se mitä muutama vuosi sitten ei maksanut mitään ja oli ruma on niin muodikasta ja maksaa omaisuuden. Kun ottaa nykyään puisen penaalin esiin niin kaikki wow, mistä ostit, paljonko maksoi, myytkö… mutta muutama vuosi sitten olisi saanut sienellä naamaan ja kalsarit vedettäisiin korviin, kun penaalin piti olla muovinen ja värikäs, jossa on 100 luukkua, esiin pomppaavat teroittimet ja kumit ja kasa erivärisiä kyniä.

Comments are closed.