Kello, tuo hilavitkutinsuunnittelijoiden ikuinen suosikkikohde on saanut jälleen kerran uuden ilmentymän. Tällä kertaa aika näytetään 3000 nastan avulla, jotka muodostavat ajan näyttävät numerot aikaa tarvitsevan havaittavaksi.

Nastan näköistä nastakelloa on kaupan esimerkiksi Amazon.com -verkkokaupassa hintaan $69,95

Edellinen artikkeliPapua-Uusi-Guinealaisten heimojen äidit tappoivat kaikki poikalapset kymmenen vuoden ajan sotien välttämiseksi
Seuraava artikkeliNokia N97 uusi kosketusnäytöllä ja QWERTY-näppäimistöllä varustettu älypuhelin

7 KOMMENTIT

  1. Näyttää siltä että nastoja on vain numeroiden kohdilla. Kuutosen edessä näkyy ykköselle varatut nastat (jenkkikello, siis kakkosta ei ole) ja nelosen alla näkyy selkeät viivat muiden numeroiden muodostamiseen. Muu kellotaulu on päällystetty jollain kuvioidulla levyllä. Ei nastoilla. Mielestäni on siis väärin markkinoida kelloa 3000nastasta tehtynä, vaikka kellossa on nastoja korkeintaan joitain satoja.

  2. Minulle! Toivottavasti muuten ovat reunoillakin nastat. Pitäisikö tästä kehitellä hiukan suurempi versio? Miljoonia isoja nastoja…Sitten päälle makaamaan kuin fakiiriin ja odottelemaan että lukemat vaihtuu. Tuntuu selässä hurjan ihanalle!

  3. Tällainen oli ennnen puljussakin myynnis. Aivan raivostuttavaa meteliä pitää ja nastoja ei todellakana ole 3000kpl. Vaan noin 20kpl segmentti ja numerot on 7segmentti näytön kaltaisesti toimivia. 7segmenttejä on 3kpl ja ensimmäinen (neljäs segmentti) on pelkkä 1 joka sisältää noin 40 nastaa. : merkistä tulee 8 nastaa yhteensä. Eli kellossa on noin 470nastaa ja loput nastat on pelkkää kuviointia.

    Ihan siistin näköinen kello ei siinä mitään, mutta halvan kuuloinen kolke pilaa kaiken. Itsellä bitumia yms. kotelon eristettä saaneena tuli arvokkaamman kuuloinen. Valitettavasti vain yhden segmentin sisäinen kuulakärkikynän tyylinen lukitus ei aina toimi vaan kello jää loksuttaan segmenttiä useaan otteeseen paikallensa.

  4. meillä on ollut kotona jo kauan tuollainen
    ääni on monien mielestä inhottava, ja nastoja tosiaan on vain numeroiden kohdalla

Kommenttien lisääminen on estetty.