Osoitteesta jogos.hex.com.br löytyy flash-peli, joka ainakin minua koukutti yhden illan. Tavoitteena on rakentaa palkeista, jousista ja pyöristä kookospähkinävaunu, jolla saa mahdollisimman nopeasti mahdollisimman monta kookospähkinää perille kookospähkinäsilppuriin. Muutaman tunnin saldo on 80% pisteistä, tosin ei kuvan mobiililla. Kenties tämä tästä paranee… Pääsikö joku parempaan tulokseen?

Edellinen artikkeliMustache Handkerchief – Viiksinenäliina
Seuraava artikkeliFunkeyboardilla tuunaat näppiksen vaikka liekkeihin

53 KOMMENTIT

 1. Kolmannella yrityksellä noin 5min opettelun jälkeen 82%. Koukuttava peli kieltämättä.

 2. jaa että Oikeesti pääsit kahdessatoista sekunnissa 15 kookospähkinää kyydissä maaliin? En osaa rakentaa menopeliä joka pääsis ilman pähkinöitä maaliin alle 15 sekunnin edes sitäkään.

 3. esa taitaakin olla huono. kyllä toi mulla meni 10 sekunnissa ja 1515. Kun löytää oikean kikan niin helppohan toi on. Eli oliko nyt 1 ja 2 ja ja viimeisessä isossa esteessä vähän päästä pois kaasua ja muulloin kaasu pohjassa pääsee läpi ihan tuolla perus menopelillä. Kannattaa testata ensin vaan kaasu pohjassa ja sitten seuraavilla kerroilla päätellä minkä verran kaasua pois ennen estettä.

 4. varmaan ois joo hyvä peli jos toimis; kaatuu joka kerta kun pääsee maaliin

 5. Mun ie kaatuu kans ja toi toteutus on aika pyllystä. Harmi, idea kaikessa yksinkertaisuudessaan on hauska.

 6. : DDD ”esa taitaa ollakin huono” 😛 iha jännää toi on jonku aikaa..

 7. saisin 15/15 kookospähkinää silppuriin 15s jos vain laite pysys kasassa kun se hajoaa aina enkä tiedä miksi onko neuvoja

 8. Pelkällä pyörällä meni 0 sekunttia eli paremmin kuin sekuntti. Päästin pähkinät siis vapaaksi juuri kun pyörä oli silppurissa. Pähkinöiden kanssa ennätys on kuulemma 15 sekunttia, joten tuskin kukaan siitä paremmin ole saanut. ihme valehtilijoita.

 9. samntu, ennätys 15 sec? Parinkymmenen minuutin pelaamisella meni 13 sekunttiin 100%. Ja varmasti joku vetää vielä paremmin.

 10. Mjoo, kaataa tosiaan FF3. Enivei, ei kuitenkaa pärjäis jo aiemmin mainitulle, hyväksi todetulle Fantastic Contraptionille.

 11. no pic no proof, laittakaas kuvia niistä kärryistä joilla tuollaisia tuloksia vedätte :p

 12. Joo. Pistäkää screenshottiin linkki. Ois kiva tietää, miten pääsee noin nopeesti!

 13. kattelin et joku on ojosssa ku ajokki on vimpanpäälle ferrari-aerodynamiikalla kuorrutettu takulujaa sisu eikä täydellisellä ajollakaan mene alle 30 sek. Ei mennyt muuten pelkällä pyörälläkään montaa sekuntia alle. Mbitsssiijen puuteko vai selain mua näin rankasoo..? haluaa sen 100% !!!

 14. Uh jeah… vihdoinkin 12 sek ja 100% oli kyllä työn takana, mutta kärsivällisyys palkittiin 🙂

 15. Ku katoin minkälaisen kaaran Leiskis oli tehny ni ihmettelin miten joku voi olla tehnyt täysin samanlaisen ku ite. Mut ei se ollutkaan sentään ihan yks yhteen. 🙂

  Mut tuolla tekniikalla meni 100% @ 10sek. Kaaran rakensin kahden oluen inspiroinnilla.

 16. Nyt sain pähkinän silppuriin aikaan 0sec, mutta harmillisesti vain yhden ja tulos oli 7%. Tämä siis onnistuu helposti sillä pähkinät saa tuolta muutenkin ulos kuin painamalla sitä nappia. 😉

 17. Tein samanlaisen kärryn ja sain parhaimmaki tulokseski 18 sekunttia vaikka kuinka yritin. 10 sekunttia on paskapuhetta.

 18. Itel oli kahel isol pyöräl jotka otti maahan kumminkin päin. Pähkinät sain pysymään kärryssä kun tein luukun, joka eteenpäin painaessa puristi pähminät tiukasti sisään. Sit vaan hanaa.

 19. ei toimi IE:llä, FF:llä, operalla eikä chromella, uusin java + flasplayer on.

 20. Taisi muuten selvitä miksi jotkut eivät saa millään hyviä aikoja. Tuon pelin pyörimisnopeus kun on verrannaninen tietokoneen nopeuteen. Tietokoneen virransäästötilassa samalla ajoneuvolla ajaessa menee melkein puolta kauemin päästä maaliin mitä nopeammissa tietokoneen tiloissa.

 21. Ensimmäisellä kyhäelmällä sain 96%.
  (Joutui kyllä n.10 kertaa ajamaan).

 22. joo huomasin saman että kun tehottomalla läppärillä yrittää pelaa nii ei saa kunnon aikoja millään se 19 sec oli paras mitä sain vaikka ajoin kuinka montaa kertaa ja samanlaisella vehkeellä…

 23. Laittakaas sellanen normaali suorakulma palikka ja taivuttakaa niin ohueksi, että häviää näkymästä. Jos kookokset tippuu sen päälle ne häviävät näkymästä.

 24. Jos jollain kaatuu selain nii vissii flashin 10 versio tekee sen ladatkaa versio 9

 25. Sain itse jotain 90%, ei voi yrittää parantaa, ku ei omalla koneella toimi. (Tuon oman ennätyksen tein kaverin koneella kun hän oli syömässä)

Comments are closed.