Kaikille Xbox 360 konsolin omistajille on huomenna luvassa mielenkiintoinen päivä. Huomenna 19.11 nimittäin lanseerataan Xbox 360 pelikonsolin käyttöliittymän täydellinen uudistus nimeltään Xbox Experience. Sen lisäksi että käyttöliittymä saa päivityksen myötä uudet ja koreammat kuoret, on päivityksen myötä luvassa muutamia merkittäviä uusia ominaisuuksia konsoliin.

Uudistuksessa on painotettu erityisesti sosiaalista kanssakäymistä edistäviä ominaisuuksia.  Konsolin omistajilla on mahdollisuus luoda itselleen avatar-hahmo, joka edustaa pelaajan online-olemusta eri tilanteissa. Hahmon kautta pelaajien on mahdollista vaikkapa isännöidä ”virtuaalibileita” ja kutsua jopa 7 muuta käyttäjää chattailemaan, pelailemaan ja jakamaan digitaalikuvia keskenään. Joissakin peleissä, kuten korttipeli UNO:ssa pelejä pelataan kavereiden kanssa jopa suoraan käyttäjän omalla avatarilla

Intohimoisten pelaajien kannalta kiinnostavinta päivityksessä on mahdollisuus kopioida suosikkipelin tiedostot kovalevylle. Vaikka pelaamiseen edelleenkin tarvitetaan alkuperäinen levyke, lupaillaan latausaikojen ja konsolin tuottaman melun vähenevän huomattavasti. Peleihin liittyen uusi käyttöliittymä tuo myös mahdollisuuden ladata ja jakaa käyttäjien itsensä kehittämiä pelejä Xbox Live -palvelussa.

Valitettavasti Suomessa asustelevat Xbox 360 omistajat eivät kuitenkaan pääse päivityksenkään myötä nauttimaan ostettavasta videosisällöstä, kuten elokuvista ja tv-sarjoista.

Pävityksen pitäsi asentua konsolille huomisesta alkaen automaattisesti, kun käyttäjä kirjautuu Xbox live -palveluun.

Edellinen artikkeliHilavitkutin.com testaa: Wii Sports
Seuraava artikkeliTäristävä WC-istuin auttaa viemään homman loppuun!

17 KOMMENTIT

 1. Tätä on odotettu. Nykyinen dashboard menetti kiinnostuksen heti kun näin ensimmäisen kuvan uudesta dashboardista. Alle 24tunnin sisällä se on vihdoin täällä.

 2. vau, tämäpä on hieno yllätys. Kuvassa näyttää tosin aika paljon Sony PsP:n kaltaisilta valikoilta.

 3. Täälläkin on XBoX. Luin tuota artikkelia..:

  1.Kappale: jee
  2.Kappale: JEE!
  3.Kappale: JIIIHHHAAA!!!!!

  4.Kappale: NOOO D’OH!!!!!

  5.Kappale: …

  lol =) addatkaa mut jos teillä on LIVE. Miun LIVE TAGi on Oski ja Santta

 4. Ei kai tässä muu auta kun kiittää mikkisoftaa viime viikolla saaduista live banneista.

 5. Kello jo melkeen 9 eikä oo vieläkään ladattavissa…?

 6. Eikös tän saa netistä jostain muutenkin? Itelläni ei live toimi, kun on verkkosysteemeiden kanssa häikkää.

 7. Onko tullut? Kuten sanottua, en pääse Boxilla liveen nyt, mutta voisin imasta tuon jostain, jos se on saatavilla.

 8. Vastaan itselleni:

  http://www.xbox.com/fi-FI/live/NXE/faq.htm

  K: Entä jos Xbox 360 -konsolini ei ole verkossa? Miten saan hankittua päivityksen? Jos en päivitä, toimiiko Xbox 360 -konsolini yhä?
  V: Järjestelmäpäivityksen lataamiseen nyt syksyllä tarvitaan yhteys Xbox LIVEen. Tuomme päivityksen kuitenkin pian myös niiden käyttäjien ulottuville, jotka eivät käytä Xbox LIVEä. Xbox 360 -konsolisi toimii normaalisti paikallisessa tilassa ilman päivitystäkin.

  Täytyypä koettaa saada verkko kuontoon.

 9. Toimii mulla ihan hyvin, sain verkon kuntoon ja naturaalia tietä asennettua. Musta ihan jees ulkoasupäivitys. Muuta hyötyä mulle tosta ei oikeastaan olekkaan.

Kommenttien lisääminen on estetty.