Korealaiset Ji-yun Kim, Soon-young Yang ja Hwan-ju Jeon suunnittelivat tämän yhden AA-koon akun lataavat tuulivoimalan. Tuotantoon mennessään Febot toimitettaisiin rakennussarja, josta kootaan siivellinen latauspesä. Sitten vain akku sisään ja Febot imukupilla kiinni ikkunaan, jossa tuuli pyörittää propellia ja akku latautuu tuulivoimalla. Yksinkertaista ja kekseliästä.

Lähde: www.yankodesign.com

Edellinen artikkeliNokian älypuhelinten roadmap vuotanut julkisuuteen. Odotettavissa 8 megapikselin kameroita ja VGA-näyttöjä
Seuraava artikkeliRannekello jonka näyttö on osa ranneketta

15 KOMMENTIT

 1. Ja sitten imukupista katoaa imu ja tuulimylly putoaa 7. kerroksen ikkunan ulkopinnasta asfaltille. Kai siinä on myös laskuvarjo hätätilanteiden varalta?

 2. Kahdella voisi ladata kaukosäätimen patterit! Kuinkakohan hintava?
  Mutta olisihan tuollainen ihan hauska!

 3. Latausaika ainoastaan kaksi vuotta kuusi kuukautta viisi tuntia ja kolme minuuttia.

 4. Propellin pitäisi olla seinän suuntaan eikä sitä päin! Näin latausteho olisi suurempi!

 5. Voisihan tuon kiinnittää vaikka kuntopyörän ohjaustankoon, siinä propeli pyörisi puuskutuksen voimasta lujaa. 😀

 6. kyllä tuolle voisi olla käyttöä retkellä mutta aurinkokenno voittaa tuon ainakin kesällä..

 7. Joo, mut aurinkokenno ei lataa silloin kun valoa ei ole. Eikä ole kovin kestävällä pohjalla osoitella kennoa fikkarilla ;).

  Tuota voi taas puhaltaa muutaman minuutin ja pyörtyä sitten hyperventilaation seurauksena… 😛

 8. kuinka monta paristoa keskimäärin elinaikanaan pystyy lataaamaan?
  Tarpeeksi että valmistaminen ei ole turhaa?

 9. Evoluutiomallina voisi kehittää kahden akun laturin, johon voisi tarvittaessa laittaa AAA / LR03 kokoiset akut.

 10. Vanhanaikainen! Uusimassa tieteenkuvalehdessä raportoitiin polttokennojen hyötysuhteen paranemisesta käytettäessä orgaanista jätettä yhdessä elektroneja erittävien mikrobien kanssa, esimerkiksi yhdyskuntien vedenpuhdistuslaitosten yhteyteen integroituina. Parhaimmillaan ollaan saavutettu 1500W:n teho per-, kuutiometri viemärivettä, tämä ylittää roimasti voimaloille lasketun 1Kw:n kannatavuus tuoton per-, kuutiometri. Saamme varmasti tulevaisuudessa nauttia tämän tekniikan mukanaan tuomista elämää helpottavista sovellutuksista, vaikkapa henkilökohtaisina kännykkä akkujen latureina joka asennetaan käyttäjänsä anaaliin, tästä seuraa varmaan hämmennystä julkisissa tiloissa oleskeltaessa kun naapuri ponnistaa posket punaisina vain ladatakseen MP3-soittimensa akkuja.

Kommenttien lisääminen on estetty.