Rakentelusta, hilavitkuttimista ja muuten vaan nörtteilystä innostuneita hemmotellaan jälleen uudella televisio-ohjelmalla. Vielä myöhemmin tänään yhdysvaltojen Äskettäin Discovery -kanavalla strartannut uusi ohjelmasarja nimeltään ”Protype this”. Sarja keskittyy nimensä mukaisesti kaiken maailman prototyyppien testaamiseen, suunnitteluun ja rakentelemiseen. Ensimmäisissä episodeissa mm. rakennetaan ajatuksen voimalla ohjailtava robotti, ratkotaan nyrkkeilyöttelu elävän kokoisilla ihmisroboteilla ja rakennetaan liikenneruuhkat yläkautta ohittava rekka.

Maistiaisia sarjan tarjonnasta oheisessa promovideossa.

Sarja on mahdollista bongata lähes päivittäin myös Suomen discovery channelin ohjelmistosta (esitysajat Telkku.comin kautta)

Sarjan kotisivut löytyvät osoitteesta discovery.com

Edellinen artikkeliVuoden 1978 Corvette muunnettuna Batmobile-autoksi
Seuraava artikkeliTomyn Robo-Q on maailman pienin androidi

8 KOMMENTIT

 1. Itse ainakin katsoin tallensin jo viime lauantaina Discovery Finlandilta ensimmäisen jakson kyseistä sarjaa. En tiedä onko se alkanut Suomessa ennen Jenkkejä, mutta siltä nyt vähän vaikuttaisi. Jaksossa oli juuri tuo liikenneruuhkat ylittävä rekka. Tai sellaisen kuvan sain alun perusteella, koska en ole vielä kerennyt koko tallennusta katsoa, vain ensimmäiset 5 minuuttia.

 2. Juu, viikkopari sitten alkoi. On tallella kaikki jaksot, mutten ole joutanut katsomaan vielä 😛

 3. Katoin jo ekan tuotantokauden viime vuonna, nyt just aloitin toisen tuotantokauden katsomisen. Toisen kauden ensimmäisessä jaksossa on näkymättömyys puku jolla voi lentää lähes valon nopeutta.

 4. ei kai se ihan rekka ollut. lava-auto vaan. ja aika kämänen prototyyppi se kyllä oli. mutta jostain sitä kai on lähdettävä liikkeelle. ohjelmassa ollut trukki oli mielestäni huomattavasti mielenkiintoisempi vempain. =)

 5. Kaikki amerikkalasta tulevat sarjat joissa autoja, on käännetty ”rekoiksi”, johtuen heidän truck- sanastaan.
  Tosin osataan sitä meilläkin mediassa ja varsinkin onnettomuustapauksien uutisoinnissa.
  Kaikkein hienoin oli tämä Rekkakuskit Jäällä- sarja. ei oikein sattunut yksiin kääntäjällä termistö.
  Olisihan se hienoa nähdä REKKA ruuhkan yläpuolella.. 🙂

Comments are closed.