Rakentelusta, hilavitkuttimista ja muuten vaan nörtteilystä innostuneita hemmotellaan jälleen uudella televisio-ohjelmalla. Vielä myöhemmin tänään yhdysvaltojen Äskettäin Discovery -kanavalla strartannut uusi ohjelmasarja nimeltään ”Protype this”. Sarja keskittyy nimensä mukaisesti kaiken maailman prototyyppien testaamiseen, suunnitteluun ja rakentelemiseen. Ensimmäisissä episodeissa mm. rakennetaan ajatuksen voimalla ohjailtava robotti, ratkotaan nyrkkeilyöttelu elävän kokoisilla ihmisroboteilla ja rakennetaan liikenneruuhkat yläkautta ohittava rekka.

Maistiaisia sarjan tarjonnasta oheisessa promovideossa.

Sarja on mahdollista bongata lähes päivittäin myös Suomen discovery channelin ohjelmistosta (esitysajat Telkku.comin kautta)

Sarjan kotisivut löytyvät osoitteesta discovery.com

Edellinen artikkeliVuoden 1978 Corvette muunnettuna Batmobile-autoksi
Seuraava artikkeliTomyn Robo-Q on maailman pienin androidi