Suomalainen musiikkiskene ponnistaa jälleen kerran muun maailman tietoisuuteen. Tällä kertaa metallimusiikkia kokeellisemmalla tyylilajilla ja jopa ihan selvällä suomenkielisellä lalululla väritettynä. Itäisestä suomesta lähtöisin olevan Paavoharjun uusi albumi nimeltään ”Laulu laakson kukista” on saanut kautta linjan melko ylistäviä arvioita maailman musiikkijulkaisuissa. Esimerkiksi Itse suosimani Metacritic -palvelun laskema keskiarvo on tällä hetkellä jopa 85%.

Pari maistiasita yhtyeen uudelta levyltä löytyy ilmaiseksi ladattavaksi MP3-muodossa osoitteesta music.allansworld.info (Linkit artikkelin alapuolella. Siitä hiiren oikeaa nappia ja valinta: ”tallenna kohde”)

Yhtyeen kotisivut löytyvät osoitteesta www.paavoharju.com

Edellinen artikkeliHollannissa kehitetään robottihyönteistä avustamaan Marsin tutkimusta
Seuraava artikkeliNikon tekee irtioton kameramarkkinoilta videosilmikolla varustetuilla kuppikuulokkeilla