James Bond tuntuu olevan lähes Tähtien Sodan veroinen kestosuosikki lisenssituotemarkkinoilla. Subilla on viime viikot pyörinyt tiheään Bondin autoja esittävää pikkuautokokoelmaa mainostava keräilyklubi ja nyt sveitsiläinen kellovalmistaja Swatch lanseeraa oman Bond keräilykellokokoelmansta. Swatchin lanseeraamaan kokoelmaan kuuluu kokonaiset 19 Bondin eri arkkivihollisten inspiroimaa rannekellodesignia. Kellojen hinnat vaihtelevat Swatchin verkkokaupassa 60 ja 235 dollarin välillä kellon tyypistä riippuen. Todellinen Bond-fani hankkii itselleen tietenkin koko sarjan ja säilöö rannekellot avaamattomissa paketeissa vitriiniin.

Jäämme odottelemaan Uusimman Bond-seikkailun loppuvuodesta käynnistämää oheiskrääsäsirkusta. Odotellessa voi vaikkapa katsella Videoblogistamme elokuvan ensimmäisen ja toisen julkaistun trailerin.

Linkki Swatchin tuotesivuille (kautta: www.ohgizmo.com)

Mainos: Pokerihai, ilman Rakeback sopimusta menetät satoja euroja kuukaudessa. Lue lisää miksi.

Edellinen artikkeliAbsolo yhdistää koripallon ja vatsalihasliikkeet
Seuraava artikkeliHollannissa kehitetään robottihyönteistä avustamaan Marsin tutkimusta