Itse muistan, kuinka perheeseemme aikoinaan hankittiin soutulaite. Soutulaitteen kun uskottiin jossain vaiheessa 80-luvulla olevan ”se” paras mahdollinen kuntoilulaite kotiin hankittavaksi. Soutulaitteella soutelu osoittautui kuitenkin valitettavasti pian niin armottovan tylsäksi hommaksi, että laite unohtui nopeasti sängyn alle pölyttymään.

Markkinoita mitä kummallisimmille joka kodin kuntolaitteille tuntuu kuitenkin edelleen löytyvän. Tässä eräs uusimmista ja omaperäisimmistä konsepteista, joka yhdistää koripallon heittelyn vatsalihasliikkeiden tekemiseen. Ainakin yritystä omaperäisyyteen on siis ollut.

Toisaalta, voisi tietenkin ajatella, että vatsalihasliikkeiden teko onnistuu kyllä myös mainiosti ilman erillistä laitettakin ja taitaa koripallokin olla pidemmän päälle hauskempaa kaverien kanssa kentällä. Hymyä suupielille nostattavaa videota laitteesta joka tapauksessa tarjolla hypyn jälkeen.

Laite on tilattavissa suoraan valmistajan kotisivuilta. Hintaa voi niin ikään kysellä suoraan lähteestä.

Edellinen artikkeliVenäläinen kosmonautti Salizhan Sharipov toivoisi avaruuslennoille alkoholia
Seuraava artikkeliSwatch 007 Villain Collection tuo Bondin arkkiviholliset kellokeräilijän ranteeseen

4 KOMMENTIT

  1. Ei toimi! Vatsalihas liikkeethän täytyy tehdä niin että kädet ovat niskan takana koko liikesarjan, ja mitä ihmettä tekee tuossa laitteessa oleva jousitettu selkänoja kun liikkeen tehokkain osuushan on heti selän liikesuunnan vaihtuessa. Selkänojassa oleva jousi tekee käytännössä liikkeen eikä käsissä pidettävän pallon aiheuttama vastavoima anna edes mahdollisuuksia treenata selkää, laitetaan tuohon vaikka viidenkilogramman pallo niin voimistelija pongahtaa ihan jo sen avulla pystyyn. Tämä voimisteluliike on tehokas jos se suoritetaan oikein kädet niskantakana ja parempi vielä jos jalat laittaa riippumaan puolapuista jolloin selkä tekee tehokasta työtä koko liikkeen ajan. Olen kyllä huomannut että jo 300 suoritetun toiston jälkeen selän ja pyllyn väliin tulee hiertymä ja tuohon kun löytyisi jokin teflonista valmistetut kalsarit kitkaa vähentämään olisi se terveydelle hyväksi.

  2. Jos mitään vatsalihasliikettä tekee yli 300kpl niin pieleen menee.. 15-20 oikein suoritettua liikettä jumppapallon kanssa on maksimi jo em fitnes tasolla. Kysy lisää personaltrainerilta.

  3. Laitteet ovat turhia, jos salille mennään niin silloin käytetään vapaita painoja! Se on hauskempaa ja siinä keskittyy, mieluiten hankalanmuotoisia. Kahvakuulat ovat parhaimpia.

Comments are closed.