Vaikka en tavallisesti kirjoita juttua konsolopeleistä, niin tästä tapauksesta katsoin kuitenkin aiheelliseksi kirjoittaa merkinnän. Ehkäpä kaikkien aikojen vauhdikkaimman ajopelisarjan uusin versio, nimeltään Wipeout HD saapuu nimittäin tänään myyntiin Playstation Online -verkkopalveluun.

Itse olen onnekkaana päässyt kokeilemaan peliä jo muutaman päivän ajan ja töytyy kyllä myöntää, että vauhdintunne on aivan mahtava! Pari tuntia pimeässä huoneessa Pleikkarin, videotykin ja peliuutukaisen kanssa niin on aivoinfarkti lähellä.

Hyvin kohtuulliseen 17,99 euron hintaan kaupattava peli tukee siis nimensä mukaan täyttä HD-resoluutiota. Ruudunpäivitystahti on sekin 60 kertaa sekunnissa, joten nykimistä ei tarvitse pelatessa pelätä. Moninpelien ystävien iloksi peli niin kahden pelaajan jaettua näkymää, kuin myös jopa 8 pelaajan yhtäaikaista verkkopelaamista. Hupia siis riittää myös kaverien kesten.

Jo ensimmäisestä Playstation 1 versiosta lähtien Wipeout -sarjan ystävänä olisin ollut valmis pulittamaan pelistä jopa Playstaion 3 pelin ”tavallisen” 60 euron hinnan. Alle parin kympin hintaan siis ehdottoman suositeltava hankinta kaikille ajopelien ystäville!

Lisää arvioita löytyy vaikkapa Metacriticistä, jossa peli on saanut arvioiksi keskimäärin 88/100.

Täyden resoluution ruutukaappauksia pelistä löytyy pikkukuvien takaa klikkailemalla.

Edellinen artikkeliFujifilm aikoo tuoda 3D-valokuvauksen ensi vuonna massoille
Seuraava artikkeliMy Mini Golf, minigolf minne vaan

1 KOMMENTTI

  1. Muistan kuinka pentuna kirosin, kun pelasin Wipeoutin ensimmäistä osaa, ehkä en vain osannut pelata sitä. Pitääpä kaivaa leisteissön jostakin varaston perältä pölyttymästä ja alkaa pelata taas Wipeoutia. 🙂

Kommenttien lisääminen on estetty.