Vaikka moni poika taitaa haaveilla suuren hämähäkin lemmikiksi saamisesta, talon naisväki tuntuu usein pistävän asian kanssa vastaan. Virtuaalilintuhämähäkki on sen sijaan harmiton kaveri, joka aiheuta kenellekkään hermoromahdusta. Osoitteesta onemotion.com löytyvä, flashillä toteutettu virtuaalihämähäkki on paitsi ällistyttävän elävän oloinen, niin myöskin hyvä esimerkki siitä, minkä näköistä jälkeä Flash-tekniikalla on mahdollista tätä nykyä saada aikaan.

Interaktiivisuutta lisää, että hämähäkki seuraa kursoria, tälle voi antaa hyönteisiä ruoaksi välilyönnillä ja tätä voi raahata nappaamalla jaloista. Myös hämähäkin muokkaaminen ”mieleiseksi” on mahdollista.

Kokeilemaan pääsee siis täällä.

Edellinen artikkeliDi-Cycle on konsepti maan sekä veden päällä kulkevasta polkupyörästä
Seuraava artikkeliSwype helpottaa kirjoittamista kosketusnäytöllä