Saksan poliisi on käynnistänyt hieman erikoiselta kuulostavan rikostutkinnan, jonka tavoitteena tunnistaa varmuudella ja saada kiikkiin Etelä-Saksassa Ulmin ja Stuttgartin välisellä maantiellä yli sadan kilometrin tuntinopeudella painellut rullalautailija.

Videolle kuvattu hurjapäinen temppu toteutetettiin kiihdyttämällä lautailija vauhtiin moottoripyörän vetämänä, jonka jälkeen tämä paineli rullalaudalla yli satasta noin kahden kilometrin matkan alamäkeen.  Saksan poliisilla on jo vahva epäily laudan päällä seisoneen hurjapään henkilöllisyydestä. Lautailija on oletettavasti saksan extremeurheilupiireissä myös muista hurjista tempuistaan tunnettu ammattilais-stuntmies.

Kiinni jäädessään hurjapäälautailijaa odottaa messevien sakkojen lisäksi mahdollinen ajokortin menetys. Poliisi erityisesti pelkää tempun innostavan myös muita wannabe-hurjapäitä, jotka saattaisivat ryhtyä kopioimaan temppua kohtalokkain seurauksin. Älkääpä siis edes harkitko kokeilevanne kotona!

Kautta: www.metro.co.uk

Edellinen artikkeliWilcom Kuma Phone on nallepuhelin
Seuraava artikkeliIdeablogin viimeisin paras idea on kosketusnäytöllä varustettu tietokoneohjattu kahvinkeitin