”On kahdenlaisia Formula 1 -kuskeja: suomalaisia ja muun maalaisia”, sanoo kuvan teksti. Bongasin hauskan kuvan eräästä blogista. Onhan se nyt fiksumpaa hyödyntää ne shampanjat kuin suihkutella tallikaverin päälle!! Entä sinä?

Lähde: s.naurunappula.com

n

{democracy:148}
Edellinen artikkeliToyota Winglet haastaa Segwayn
Seuraava artikkeliStonehenge – A Robotic Digital Clock – Digitaalinen robottikello

14 KOMMENTIT

 1. Harvinaisen asuva 😀
  Oli muuten hymy herkässä tällä tuoreella ykkösmiehellä.. Hieno suoritus, vaikkakin mukana oli myös toisten epäonnea.

 2. *Harvinaisen osuva..
  Ei ennättänyt editoimaan edes.. Miksi aikaraja on niin lyhyt?

 3. Noinpäin ne palkintosijat kuuluisi mennä.
  Aika osuva kuva kieltämättä 😀 Sai kyllä suupielet heilahtamaan.

 4. Muutenkin älytöntä touhua on koko formulasirkus, aikuiset ihmiset ajaa samoja ympyräratoja vuodesta toiseen kuitenkaan pääsemättä yhtään mihinkään ajojen loppuessa aina samaan maaliviivaan.
  Ajaisivat vaikka afrikkaan nälissään ja janoissaan olevien ihmisten ruokapöytiin lounasta, ja kilpailisivat siitä kuka ennättää aikaisemmin ja isoimman ruokakassin kanssa perille.
  Varmaan porukat kotona ovat harmissaan kun Iskä voitettuaan ruiskuttelee champpakaljat kaverin hikiselle haalarille ja maahan, enemmän iloahan siitä juomasta kotona olisi kuin pokaalista joka kaapissa kerää vain pölyä päällensä.
  Tälläinen öljy-varojen haaskaus on saatava loppumaan, nyt kettutytöt ja pojat ryhtykäähän ajamaan tätä asiaa.
  Sadan vuoden päästä kun viimmeisiä öljytippoja lirutetaan ei väki muistele hyvällä näitä edesvastuuttomia tuhlareita.

 5. Niinhän se on, että rahalla saa ja hevosella pääsee. Mistään järkihommastahan tuossa ns. autourheilussa ei ole kyse. Eikä tuon sanominen vaadi mitään erityistä angstia, viimeisten öljytippojen liruttaminen kun voi tapahtua jo aiemminkin kuin sadan vuoden kuluttua. Syy siihen ei välttämättä ole öljyn loppuminen vaan sen tuottamisen kallistuminen siinä määrin, että vaihtoehtoiset energiamuodot voivat alkaa kilpailla myös hinnoillaan.

  Sinänsä asian vierestä, alunperin oli tarkoitus kysyä, että eikö netti ole jo väärällään tuollaisiin kehystettyihin hupikuviin erikoistuneita blogeja. Arvosteluasteikolta puuttuu vaihtoehto ”ei kiinnosta ollenkaan”. Pahoittelen närääni hyvää tarkoittaneelle kirjoittajalle.

 6. RedBaron, Formulathan tekeevät vaan hyvää maapallolle ? kymmenet miljoonat ihmiset liimautuvat kotisohvilleen seuraamaan kun 20 autoa kiertää rataa sen sijaan että olisivat itse ajamassa autollaan ? kyllä formulat on vain hyvästä pallollemme.

 7. Martt1, hyvä pointti*!Arvostukseni formuloita kohtaan lisääntyisi mikäli kieroilu saataisiin loppumaan, muuten niin hieno urheilulaji. Mutta eipä taida sellaista lajia ollakaan missä voitettaisiin/kilpailtaisiin reilun pelin hengessä.

 8. Formuloista pitäisi tehdä (kesä)olympialaji! Jättettäisiin vaikka kouluratsastus tai/ja purjehdus pois.

 9. Formuloissa on se hyöty, että siellä kehitetään tavallisiin henk. autoihin turvavarusteita.

Kommenttien lisääminen on estetty.