Ei ole montakaan viikkoa, kun pääsin viimeksi pelastamaan naapurissa asuvan tuttavani työhaastattelun avustamalla edellisenä iltana edustavan solmiosolmun solmimisessa. Ei sillä, että itsekään olisin varsinaisesti solmiotyyppiä, mutta solmiosolmu kuitenkin onnistuu.

Jos sinua pelottaa että ensi kerralla, kun solmion solmimisen aika tulee, iskee tenkka-po, niin tässä solmio joka ei jätä pulaan. ”How Tie” Solmion kuviontina on nimittäin selvät ohjeet, kuinka onnistunut solmiosolmu toteutetaan.

Solmimisohjeet sisältävä solmio nimeltään Fred & Friends -nimisen valmistajan tuotekatalogista. Hintaa ja saatavuutta voi kysellä sivujen worldwidefred.com kautta.

Edellinen artikkeliSiipiväliltään kymmenen sentin kokoinen, live-videota lähettävä radio-ohjattava lennokki
Seuraava artikkeliLeivänpaahdin pyörivällä paahtimella

5 KOMMENTIT

 1. Solmion ns.oikeaoppisia solmimistapoja on 76.
  Tosin miehen ei tarvitse tuntea niitä kuin kolme, niin tulee toimeen periaatteessa kaikenlaisten solmioiden kanssa.

  Itse pidän mielelläni rusettia, mutta solmio on kätevä mm. siitä syystä että se antaa enemmän anteeksi ja sen voi sitoa vaikka yhdellä kädellä, joten esim. puhelua ei tarvi katkaista sen vuoksi.

  Tarkoitukseni olisi laittaa tässä likiaikoina omalle blogille video-ohje siitä miten solmio sidotaan

 2. Toi ois parempi jos noi kuvat ois tuolla solmion takana.
  Ihan turhia kyl noi solmiot, hyvin oon pärjänny ilman mitään pukuja/solmioita.

 3. On uskomatonta miten kerran väärin opittu tapa solmia solmio jää mieleen ainoana vaihtoehtona. Aikoinaan opettelin ohjeesta yhtä tapaa solmia, mutta huomasin myöhemmin että teen sen väärin. Silti joka aamu edelleen solmin väärin..

Kommenttien lisääminen on estetty.