Ei ole montakaan viikkoa, kun pääsin viimeksi pelastamaan naapurissa asuvan tuttavani työhaastattelun avustamalla edellisenä iltana edustavan solmiosolmun solmimisessa. Ei sillä, että itsekään olisin varsinaisesti solmiotyyppiä, mutta solmiosolmu kuitenkin onnistuu.

Jos sinua pelottaa että ensi kerralla, kun solmion solmimisen aika tulee, iskee tenkka-po, niin tässä solmio joka ei jätä pulaan. ”How Tie” Solmion kuviontina on nimittäin selvät ohjeet, kuinka onnistunut solmiosolmu toteutetaan.

Solmimisohjeet sisältävä solmio nimeltään Fred & Friends -nimisen valmistajan tuotekatalogista. Hintaa ja saatavuutta voi kysellä sivujen worldwidefred.com kautta.

Edellinen artikkeliSiipiväliltään kymmenen sentin kokoinen, live-videota lähettävä radio-ohjattava lennokki
Seuraava artikkeliLeivänpaahdin pyörivällä paahtimella