Kun toisen sukupolven PSP-konsolin julkistamisesta on kulunut vasta vuoden verran, ovat huhut jo ehtineet liikkeelle kolmannen sukupolven PSP-konsolista, mallia PSP-3000. Käsikonsolin uusimman version suurimpana uudistuksena tulisi sisäänrakennettu mikrofoni, joka eliminoisi kuulokemikrofonin tarpeen mm. Skype-puheluiden soittamisessa. Lisäksi laitteen ”home” -painike tultaisiin korvaamaan PS3-konsolista tutulla PS logo -painikkeella.

Huhujen suurimpana liikkeelle laittajina ovat olleen PSP China -verkkosivuston käsiinsä saamat, oletettavasti aidot kuvat uuden PSP-version muovikuorista. Laitteen uutta versiota odotellaan huhujen mukaan julkistettavaksi ensi vuoden alussa.

Toisaalta viime viikkoina maailman teknologiablogeissa on jälleen alkanut pyörimään huhuja, että PSP-konsolista oltaisiin julkaisemassa lähi aikoina versio sisäänrakennetulla matkapuhelimella. Huhuihin on myöskin liittynyt arvio, että PSP-konsolia ei tultaisi tekemään Sony Ericsson brändin alla, vaan Sony toteuttaisi PSP-konsolipuhelimensa ilman ruotsalaiskumppaninsa avustusta.

Sen verran epämääräisiä ovat tosin huhut tähän mennessä, että täysin arvailujen varaan jäädään. Mitäs te luulette, tullaanko PSP-konsolista näkemään vielä uutta versiota ja jos, niin millä uudistuksilla?

Lähde: pspchina.net

Edellinen artikkeliBloggauksen historia kerrottuna kissoilla
Seuraava artikkeliIdenttiset kaksoset menivät naimisiin identtisten kaksosten kanssa ja saivat identtiset kaksoset, jotka deittailevat identtisten kaksosten kanssa