Jokin aika sitten sivuillamme herätti närkästystä Pekingin olympialaisten nimissä myytävät rihkama-avaimenperät, joiden sisällä uiskentele elävä kultakala. Vastaavaan estetiikkaan on mieltynyt kuvassa esiintyvä Japanilainen, Tokiosta bongattavissa oleva katutaiteilija nimeltään Ojisan, jonka korvia koristavat niin ikään pienet kultakalamaljat.

Onhan tuossa tietekin hieman enemmän uintivaraa kalasella, mutta aika nopeasti taitaa happi loppua maljasta japanilaismiehen tehdessä kadulla temppujaan.

Lisää kuvia omalaatuisesta katutaiteilijasta löytyy osoitteesta www.odditycentral.com

Edellinen artikkeliPöytälamppuja sisäänrakennetulla diaheittimellä
Seuraava artikkeliManaajan Reganin hämähäkkikävely-nukke saattaisi sopia hyvin yöpöydälle

18 KOMMENTIT

 1. Siistin näkönen mut onhan toi eläin rääkkäystä :/
  Vois pappa miettiä miltä ite tuntus olla lasi pallossa ja roikkua toisen korvasta….

 2. Eläinrääkkäystä, kuten lähes kaikki muukin toiminta, minkä ihminen kohdistaa eläimiin. Naapuri esimerkiksi pitää lintuja häkissä. Luulisi jokaisen ymmärtävän sillä kuuluisalla maalaisjärjellä, ettei se ole maailman hohdokkaimpia ideoita.

 3. Joillakin ei vain riitä aivoissa tilaa syntyä käsitystä että se toinenki olento saattaa kärsiä ihan samallailla kuin itse kärsii jos jotain pahaa tehdään.

 4. Söin eilen kalaa, ei tullut tunnontuskia. Tänään söin sikaa, ei haittaa sekään.

  Kala on kala, mitä väliä niillä on?

 5. ”Söin eilen kalaa, ei tullut tunnontuskia. Tänään söin sikaa, ei haittaa sekään.

  Kala on kala, mitä väliä niillä on?”..

  Ihmisparka 🙁

 6. ainakin kaloilla on epämääräinen ruokinta automaatti … tuon kiinalais insinöörin toteutus.. Nimittäin korvavaikkua putoilee kaloille syötäväksi.. ehkäpä sitä on ideassa haettu kukatietää +.. ”kiinalaiset keksivät paljon keksintöjä joidenka merkitystä emme ymmärrä ennenkuin jotakin konkreettista hyötyä saadaan aikaan” tai sitten henkilö on karannut pyöreästä huoneesta ja kärsii kleptomaniaa ja törmäsi kaloihin…

 7. Suurin osa syödyistä kaloista on ollut vapaana, sika, sian osa yhteiskunnassa on olla ruokana ( moni ihminenkin saattaisi ol kateellinen sikojen elämästä, saa vain maata (2 neliömetriä) ja syödä !
  Sika voisi muuten ihan hyvin syödä ihmistä ( vanha sanonta ruotsinmaalta 1600-luvulta: oma vika jos sika syö pallit).
  Tavallaan sotilaallinen tilanne: joko tapat tai tulet tapetuksi !

 8. söin eilen kana nuggeittei ja nyt en saa unta kun ajattelen mistä ne on tullut 🙁

 9. BTW, kenelläs rokkarilla oli ne kultakalat buutsien koroissa vuonna kivi & keppi??? Vielä paashkempi ratkaisu!

 10. kaverin hattukin vähä erikoinen. köytetty vauva näyttää löytyvän ainakin 😀

 11. Pointtini, jonka nimierkki niinpäniin pyynnöstä, väännän nyt rautalangasta oli, että tässä maailmassa ihminen aiheuttaa toimillaan tietoisesti ja tiedostamattomasti hyvin paljon kärsimystä eläimille ja toisille ihmisille. On kaksinaamaista vetää palkokasveja nenään taiteilijan korvakorujen vuoksi ja silti jättää omassa elämässä tekemättä ne valinnat ja teot, joiden avulla voisi todella vaikuttaa eläinten oloihin. Koska olen tehnyt omassa elämässäni sen valinnan, että asetan ihmisten hyvinvoinnin eläinten hyvinvoinnin edelle, en voi moittia alkeellisten eliöiden oloja. Mistä minä edes tiedän miten ne kokevat olemassaolonsa tai tarvitsevatko ne samaa kuin kuluttajiksi kasvatetut ihmismassat.

 12. Jos ihmisen hyvinvointi vaatii eläimen/toisen ihmisen vangitsemista korvakorun sisälle- on jotain todella pahasti pielessä. Tämän ajatuksen ymmärtää just niin laajasti kuin oma ajatusmaailma antaa myöden. Nää on lopulta aika yksinkertaisia asioita.

Kommenttien lisääminen on estetty.