Esimerkiksi maatilalla saattaa tulla eteen suurempi viemäriremontti. Tällöin lähellä liikkuvat ja asuvat saavat joutua tottumaan ikäviin hajuihin, joita viemäristä nousee. Jaybird Manufacturing on tuonut markkinoille TurboXE Aquafog ORSM -supertuulettimen juuri tällaisia väliaikaisia hajuhaittoja varten. Etelä-Lafayettessä Indianassa David Henderson (kuvassa) joutui korjaamaan viemäristöään ja lähistöllä oltiin järjestämässä samaan aikaan Taste of Tippecanoe -ruokafestivaalit. Hän päätti kokeilla 1789 dollarin hintaista Aquafog -hajunkontrollointilaitetta.

TurboXE Aquafog ORSM -laite on suunnitteltu erityisesti juuri tällaisiin kunnallisiin väliaikaisiin tarkoituksiin. Laitteessa yhdistyy ultrapieni sumustaminen erittäin tehokkaaseen tuulettimeen. Henderson heitti vielä sekaan vaniljan tuoksuista hajustetta ja laite kuulemma toimi loistavasti. Herra kävi myös festareilla ja onnistui haistamaan vaniljan miedon aromin, joka todisti että hän oli viemäriltä tulevan tuulen alapuolella. Laite siis toimii loistavasti.

Lähteet: dvice.com, jaybird-mfg.com

Edellinen artikkeliAnti-Paparazzi -aurinkolasit
Seuraava artikkeli15 eri tapaa pujottaa kengännauhat