Parhaiten varmasti Star Trekistä, Hikaru Sulun roolista tunnettu George Takei teki kuluvalla viikolla historiaa puolisonsa Brad Altman kanssa, kun pariskunta haki avioliittolupaa ensimmäisenä homopariskuntana ikinä Länsi-Hollywoodin kaupungissa.

Jo 21 vuotta toistensa seurassa viihtynyt pariskunta ei epäröinyt päätöksen kanssa, kun Kalifornian osavaltio äskettäin laillisti homoavioliitot. Pariskunta tullaan vihkimään syyskuussa järjestettävässä seremoniassa. Onnittelut pariskunnalle siis myös Hilavitkuttimen toimituksen puolesta!

n

{democracy:139}

Lähde: www.boingboing.net

Edellinen artikkeliThanko esittelee: Lazy Geek’s Cushion – laiskan nörtin tyyny
Seuraava artikkeliKiinalainen firma rakensi lentävän lautasen 12 vuodessa 2,6 miljoonalla eurolla

20 KOMMENTIT

 1. Eipä tulos ollut kovinkaan yllättävä että tasa-arvoisessa suomen maassa lähes 50 % ei hyväksy homoavioliittoja. Syytä en osaa sanoa? Jotkut ihmiset jopa kammoksuvat. Pelkurit!

 2. nyt voin elää elämäni rauhassa kun tiedän ketkä homot sai ensimmäisenä avioliittuluvan länsi-hollywoodissa.

  kiitos tästä!

 3. ”tasa-arvoinen suomi” on feministien keksimä keino saada miehet tossun alle. seurauksena ei ole ollut mitään hyvää.

 4. Ei ole multa pois jos homot saavat toisensa. Onnea vaan, kauanpa ovat yhdessä asuneet.

 5. Onnea vaan heille. Ei se ole minulta pois, jos homot avioituvat.
  Äänestys ei toiminut, alerttasi vain ”error 0”.

 6. ”Enemmän vaan homoja, niin meille terveille jää enemmän naisia!”

  On niitä naisavioliittojakin. Eli lopputulos pysyy ennallaan.

 7. Äänestyksestä puuttuu vaihtoehto: ”Vain jos molemmat tytöt ovat hyvännäköisiä”.

 8. En lue Hilavitkutinta tämän laatuisten uutisten vuoksi. Ei enää ihmissuhdeasioita, niitä vatvotaan riittävästi muualla.
  Ei minulla mitään Takeita tai Altmania vastaan ole, onnea vaan heille. Yksinkertaisesti ei vain kiinnosta tippaakaan.

 9. Tämä ei minusta kuulu tänne. Vaikka he kahdestaan leikkisivätkin hilavitkuttimilla 😉

 10. Joo vaikka ei ole minulta pois niin maailmallinen moraali potkaisee kohta tyhjää.. Ja siksi toisekseen; tuli ihan sama fiilis että ei tällänen tänne kuulu. Saavat tollasella julkisuudella vaan maailmaa vastustavien ihmisten (jollaiseksi myös itseni valitettavasti koen näissä tilanteissa) katkerat mielet kiehumaan ja tekevät samalla itsestään naurettavia..

  Ja ne jotka ajatelevat nyt ”ompa lapsellinen raukka” niin korjataampas nyt yhdessä hetki tätä mätää maailmaa ja sivistetään näin itteämme.

  PS. En ole ainoa lajiani

  —nautin tästä ihan oikeasti!—

 11. Sama se on ketkä menevät naimisiin, miten ja missä. Itse en aijo avioon astua elämäni aikana. Avioliitto on viimeinen naula onnelisen ja täysipainoisen parisuhteen arkkuun.. Jos on valmis ja haluaa elää toisen ihmisen kanssa koko elämänsä loppuun, miksi sitä täytyy todistella itselleen ja muille avioliiton kaltaisilla asioilla? Kuitenkin jos ja KUN yhteiselo päättyy hoituu suhteen lopettaminen huomattavasti helpommin ilman virallisia avioero operaatioita. Mutta kukin tavallaan.

 12. Kyllähän tämä tänne kuuluu, hilavitkutinhan kertoo tekniikasta ilmiöistä ja hilavitkuttimista. Eikö tämä ole ilmiö?

 13. Voi jehna. En kyllä jaksa ymmärtää, miksi se on niin sydämen asia eräille, että mitä juttuja sitä internetistä miltäkin sivuilta löytyy. Nämä nyt nämä jutut valitaan päivittäin ihan oman fiiliksen perusteella.

  Tähän liittyen kehoitan muitakin kirjoittelemaan omille verkkosivuille juttujan oman kiinnostuksen mukaan. On paljon motivoivampaa, kuin yrittää noudattaa tarkkaa ja rajattua teemaa sisällössä vuodesta toiseen.

  Koitetaan siis taas jatkaa juttua taas itse aiheesta. Pysyy näin myös keskustelu mielenkiintoisempana kaikille.

 14. Anna Erkki kaikkien kukkien kukkia. Toiset haluavat aihealueeltaan tarkkaan rajattuja verkkosivuja, toiset vapaamuotoisempia 🙂

 15. Sepi, sen joka on naismaisempi.

  Eräs naispuolinen työkaveri sanoi jonkin aikaa sitten että ”tiedätkö että ne kaksi poikaa yläkerrasta ovat pariskunta?”. Sanoin että ”jep, olen kuullut niistä”, johon kaveri vastasi ”minä tässä pohdin että kumpikohan niistä on kotona se nainen”. heh.. siinäpä pohtimista.

 16. Eiköhän kirjoittaja itse päätä, mikä sivulle kuuluu 😀 Eikä lukija 🙂 Joten kyllä itse kirjoitan itse ihan mistä itseä kiinnostaa, eikä sen mukaan, mitä muita kiinnostaa. Jos Erkki Kirjalaista kiinnostaa George Takei ja hänen aviopuoliso, niin toki hän kirjoittaa siitä jos hän haluaa. Ja onnea Takeille ja Altmanille

  Ja eiköhän Takei liity hyvinkin näihin aiheisiin. Onhan Takei sentään Star Trekistä tuttu, joten kiinnostaa suurta osaa Hilavitkuttimen lukijoista. Jotka ovat Star Trek nörttejä.

Kommenttien lisääminen on estetty.