Indianan osavaltiossa asusteleva metallimies nimeltään John Ivers on pitänyt vuoristoradan kyydissä ajelemisesta pikkupojasta saakka. Koska John kyllästyi läheisessä huvipuistossa ravaamiseen ja täällä jonottamiseen intohimonsa täyttämiseksi, päätteli hän metallintyöstökokemuksensa perusteella, että voisi mainiosti rakentaa oman radan takapihalleen. Oheisella videolla todistetaan itse rakennetun vuoristoradan sisäänajoa.

Iso kysymys ennen koeajoa on, että riittääkö vauhti luupin läpi ajamiseen?

Tsekatkaapa muuten myöskin niin ikään takapihalle rakennettu, Jeremy Reidin puinen vuoristorata.

Edellinen artikkeliHilavitkuttimen päivitystä
Seuraava artikkeliNo-Key Keyboard on minimalistinen näppis

17 KOMMENTIT

 1. Mitenköhän ne ton muksun tohon päästi?
  Minusta aika hurjaa menoa toimistotuolilla tuosta silmukasta mennä.
  Ps.
  Kommenttin korjaus mahdollisuus ihan hyvä, mutta mieluiten ei mitään ihme laatikoita. Vaan vaikka jos se kenttä missä teksti muuttuisi normaaliksi teksti kentäksi muokkauksen ajaksi.

 2. Tuli joskus nelosen usko tai älä ohjelmassa muistaakseni kauan sitten tästä.

 3. Vanha tai ei, vaatii jonkin verran rohkeutta ajella tuolla. Eiköhän tuo hökötys jostain kohtaa petä ajan mittaan. Meinaan että en luottais ihan kotitekoisen vuoristoradan turvallisuuteen 🙂

 4. Mitenhän taloyhtiön huoltomies suhtautuisi jos vääntäisin sisävuoristoradan viidennestä kerroksesta piha pihlajaan, kulkis ihan kivasti porrashuoneesta saamalla vauhdilla.

 5. iha siisti kyllä, mutta näyttää pikkasen rankalta niskoille tuo looppi. Aika pahaa heittelehtimistä oli havaittavissa, mutta ehkäpä se vain sitten näyttis siltä.

 6. onhan toi nyt ihan helvetin siisti =) ja kun kattelen tuota ylläolevaa linkkiä missä on saman häiskän toisesta vuoristoradasta niin ei voi kun hattua nostaa punikselle.

 7. Eiköhän tuo äijä ole kuitenkin testaillut kymmeniä ellei satoja kertoja tuota vehjettä ennenkuin kuin jonkun on päästänyt kyytiin.

Kommenttien lisääminen on estetty.