BMW GINA Light Visionary on konspetiauto, jonka pintamateriaali

Baijerilaisen autovalmistaja BMW:n suunnitteluosastolla ruvettiin miettimään, että miksi auton kuoren tarvitsisi enää tänä päivänä olla jäykkää ja taipumatonta materiaalia? Autosta on nykyään mahdollista valmistaa riittävän jäykkä ja turvallinen myös ilman kankeaa metallivaippaa joten miksi ei siis kokeiltaisi täysin uuden tyyppisiä pintamateriaaleja? Tuloksena syntyi BMW GINA Light Visionary -konseptiauto, jonka pintamateriaalina on käytetty joustavaa, kangasmaista materiaalia. Materiaalin hienoutena on, että auton muotoa on mahdollista muuntaa tilanteen mukaan pinnan alle rakennetun mekanismin avulla.

Kannattaa ehdottomasti katsoa myös linkin jälkeen löytyvä esittelyvideo ällistyttävän hienosta konseptiautosta!

bmw-web.tv

Edellinen artikkeliRobofish -robottikalat liikkuvat ja kommunikoivat itsenäisesti veden alla
Seuraava artikkeliTeräsmies-märkäpuku