HTC Touch Diamond kuuluu tulevana maanantaina julkistettavan 3G iPhonen ohella tämän hetken kohutuimpiin kosketusnäytöllisiin puhelimiin. Oheisella videolla mallia, miltä kyseisen laitteen korea käyttöliittymä näyttää käytössä. Vaikka käyttöjärjestelmä perustuu Windows Mobileen, niin ulkoisesti HTC:n oma ”Touch Flo 3D” on onneksi varsin kaukana tästä.


HTC Touch Diamond boot video from Joshua Topolsky on Vimeo.

Sulavaa on, mutta ehkä sittenkin hieman tahmeaa? Kyseinen puhelimen ja tämän sisarmallin HTC Touch Pro odotetaan joka tapauksessa saapuvan kauppoihin vielä kuluvan kesän aikana.

Mainos: Tilaa nyt oma HTC Touch Diamond älypuhelin hintaa 311,56 euroa!

Edellinen artikkeliPäivän ilmainen mättöämpäri: Turmion Kätilöt – Minä määrään!
Seuraava artikkeliWii Spray on digitaalinen spraykannu

16 KOMMENTIT

 1. erittäin nätin näköistä. itse olen ajatellut ostaa htc tytn 2 puhelimen, mutta taitaa tämä voittaa sen ihan helposti vielä kun tähän tuli qwerty näpikkä. Speksien mukaan tämä onkin parempi tai vähintäänkin yhtä hyvä kuin tytn 2.

 2. Tyydyn kuitenkin vielä odottelemaan xperia X1:stä. Ei oikein HTC:n käyttöliittymä kolahtanut.

 3. Onpas fantsua. Mutta nuo kaikki animaatiot ja joustopehmennetyt ruudunvieritykset vain hidastavat puhelimen käyttöä.

 4. Näyttääpä tahmealta.. Kaikissa muissa paitsi iPhonessa nuo gesturet pitää viedä loppuun asti ennenkuin jotain tapahtuu. Ei animoinnit haittaa jos ne seurailee sormen liikettä. Valikot tossa näytti tosin toimivan aika näppärästi..

 5. Ihan kiva toi on. Mielummin iphone, paljonj sulavammin sitä näytetään videolla voivan käyttää. Tossa peukalo tekee liikaakin töitä.
  En kyllä ostas tollasta.

 6. Näppärää kun voi yhdellä kädellä ohjata puhelinta toisin kuin vaikkapa Iphonea. Tästähän tulee vielä se Touch Pro malli jossa täysiverinen QWERTY näppäimistö

 7. Noissa animoiduissa käyttöliittymissä on se vika, että vaikka ensimmäisellä käyttökerralla näyttääkin komealta, niin myöhemmin animaatiot ainoastaan ärsyttävät mikäli ne hidastavat käyttöä vähänkin.

 8. Kosketusnäytöllä kyllä onnistuu kirjoittaminenkin. Itse näpyttelen melko säännöllisesti muistiinpanoja Trimble gpspaikantimeeni. Pyörittää Windows mobilen viitosversiota. Ruudulle pikkunäppis näkyviin ja kynällä tökkii siitä. Jos ette ole koskaan kokeilleet, niin turha valittaa. Tekstiä kuitenkin sillä syntyy vähintään samaa tahtia kuin esim kommunikaattorin qwertyllä, jota myös käyttelin 9500 mallissa vuoden ajan ennen kuin koko kapula laukesi. Ja kosketuskynän käyttö on muutenkin suositeltavaa. Ei maksa paljon ja on mukavampi käyttää.

  Turha valittaa mitään että ’ei voi pitää kynää aina mukana ku häviää’ tms, ne ei paljoa maksa, eivätkä häviä sen helpommin kuin avaimet tai sytkärit tai kampa, jotka suurella osalla kansasta kulkee kuitenkin mukana.

 9. Todella tahmean näköistä. Lisäksi käyttis näytti aika rumalta ja sekavalta. No, tänään illalla nähdään, kuinka 3G iPhonessa hommat hoidetaan.

 10. vaikuttaa että puhelimen käyttis alkaisi pitemmän päälle rasittamaan turhilla animaatioillansa. ne pitää joko olla todella jouhevia (lue: ei saa hidastaa puhelimen käyttöä yhtään) tai sitten ne on saatava kytkettyä pois käytöstä.

  suurin murheenkryyni noksun luureissa verrattuna vanhoihin (6310i jne. mallisiin) puhelimiin on tuo värinäytön mukanaan tuoma tahmeus ja käyttiksen hitaus. okei, ymmärrän toki että nyt on kysymyksessä älypuhelin mutta jouhevuus olisi silti valttia.

 11. Kattelin videota muutamia kertoja ja alkoi vaikuttamaan ihan kohtuullisilta hienouksilta. Eihän yksi animointi kestänyt edes sekuntia.

 12. kyllä tuo minustakin hyvältä näyttää, etenkin tuo valokuvien kautta tapahtuva puhelutietojen selaaminen. toisaalta yksinkertainen toimiia aina ja on ajaton, mutta kiinnostus kyllä herää kun katsoo noin näyttävää käyttöliittymää. mietin vain että onkohan nopea ja intuitiivinen oppia?

 13. Makuasioitahan nämä näiden kanssa ovat. Omasta kokemuksesta animaatiot laitteiden käyttöliittymissä tuntuvat kuitenkin usein alkuun hienoilta, mutta jonkin aikaa käytettyä alkaa toivoa mahdollisuutta kytkeä animaatiot pois käytön nopeuttamiseksi.

  Jäämme siis odottamaan aitoja käyttökokemuksia asian varmistamiseksi…

 14. Joo turhankin nätin näköiseksi tuntuu animaatiot tehdyn, tarkoituksena varmaan vaan näyttää iPhonelle miten homma tehtäis kun laitetaan kunnon näyttö kapulaan. Kaikissa animaatioissakin sohitaan sormella kuten iPhonessa, tässä kuulemma on mukana vielä styluskynä mukavempaan ja tarkempaan tökkimiseen, hyvä niin.
  Kyllä kehitys tuntuu eteenpäin menneeltä kun nää kosketusnäytöt valtaa markkinat, kestävät enemmän kuin perinteiset, eikä tarvita Nokian tyyliin joka toimelle omaa näppäintä (kokemuksella kaksi kommaria hajoittanut, jos ei näppis leviä, niin ”kova”-näyttö halkee). Plussana vaikkei tarvelistan kärjessä, kunnon kameraT.

Kommenttien lisääminen on estetty.