Gevalia Stir Mug pitää juoman kuumana ja huolehtii sekoittamisesta

Kerran jos toisenkin on joutunut hyvän kuulakärkikynän upottamaan kahvikuppiin ja sillä sekoittamaan maidot, kun lusikka on ollut hukassa. Sitten on työn touhussa unohtanut vielä koko juoman ja se on päässyt viilenemään, eikä se ole kuitenkaan mitenkään samanlainen kuin joku jääfrappe. Se on vain haaleaa maitokahvia.

Gevalia Stir Mug -muki sekoittaa kahvin automaattisesti nappia painamalla. Ilmeisesti tämä muki on kuitenkin suunnattu juuri näitä pika-cappuccinoja yms. varten, joissa saa hämmentää pidemmänkin aikaa. Mukin luvataan pitävän juoman kuumana usean tunnin. En ole aivan varma kuinka muki toimii, mutta kuvan perusteella voisi arvioida, että se asetetaan sekoittimen päälle ja mukiin laitetaan kansi, jota ei näy kuvassa. Joka tapauksessa tällainen olisi hieno. Maksaa $18,95.

Lähde: www.gevalia.com

Edellinen artikkeliAuringonlasku Marsissa 19.5.2008
Seuraava artikkeliAutomatkailijan niskatyyny integroiduilla kaiuttimilla

10 KOMMENTIT

  1. Ties vaikka olisi tuohon mukin pohjaan integroitu magneettisekoitin mutta tuo tuossa taustalla oleva härpäke on kyllä tuon mukin kansi.

  2. itse arvioisin kuvan perusteella, että kansi on vain ”matkakäyttöä” varten ja sekoittaminen toimii nappia painamalla joka synnyttää pyörteen.

  3. Mitenköhän tuo itse sekoitus toimii, onko siellä ropelli vai kemian kokeista tuttu magneettinen sekoituspuikula? Mikäli siellä on ropelli, niin sen on oltava helposti irrotettavaa mallia puhditusta varten, ja läpivienninkin on oltava tiivis.. Magneettipuikulalla voisi käyttää täysin saumatonta kuppia, mutta puikula tulisi sitten hörpästessä pihalle.. Hankalaa..

  4. Terminen systeemi pyrkii aina kohti suurempaa epäjärjestystä atomien lämpöliikkeen vuoksi. Siis kylmä maito sekoittuu kuumaan maitoon itsekseen, kun malttaa odotella. Sokerin sulattamista lusikka kyllä helpottaa.

  5. **ttu miten turhaa skeibaa. Mitähän saataisiin aikaiseksi, jos tuo kaikki innovaatiopotentiaali käytettäisiin jonkin hyödyllisen keksimiseksi?

  6. Mikä on tärkeämpää kuin kansalaisten päivittäiset kahviannokset? Se ei olekaan enää mitään nappikauppaa se.

  7. Kunnon duunarilla on aina oma lusikka rintataskussa odottamassa, kätevä myös eväiden syönnissä.

  8. Jos aletaan termisistä systeemeistä ja entropiasta juttelemaan, nii pidetään vielä muutkin termit kohdallaan: ei se sokeri kahviin sula, se liukenee.

  9. en ole kertaakaan vajonnut niin alas, että olisin kahvini sekoittanut kynällä. Sormella joskus tai käsi ”kanneksi” ja ravistus. Kuumaahan se tekee käsille, mutta olen valmis uhmaamaan vaikka kummatkin käteni palovammoille, kunhan vain saan hyvin sekoitettua kahvia

Kommenttien lisääminen on estetty.