Itse tehty matkatuuletin

Tällä kertaa sivuilla kävijät ovat äänestäneet Ideablogin parhaaksi ideaksi nimimerkkiä Emrkib käyttävän rakentelijan toteuttaman Itse tehdyn matkatuulettimen. Voittaja saa palkinnoksi 45 euron arvoisen lahjakortin e-ville.hk verkkokauppaan. Paljon onnea voittajalle!

Ideablogissa palkitaan paras idea joka viikkoa, tai kun vähintään 10 uutta ideaa on esitelty, 45 euron lahjakortilla e-ville.hk verkkokauppaan. Mikäli siis uskot kykeneväsi parempaan kuin Emrkib, niin omaa ideaa tänne suuntaan, ja seuraavan viikon lahjakortti voi jo olla sinun! Omat ideat voi lähettää kuvauksineen osoitteeseen info[at]hilavitkutin.com

Lisää tietoa aiheesta löytyy täältä.

Palkinnon voittajalle tarjoaa e-ville.hk verkkokauppa.

Edellinen artikkeliHTC Touch Pro sisältää täydellisen QWERTY -näppäimistön
Seuraava artikkeliIdeablogin tuorein palkittu idea on itse tehty matkatuuletin