Unshredder palauttaa paperisilppuriin menneet dokumentit

Ei ole varmasti ainoastaan yksi elokuva, jossa paperisilppurilla silputut paperit on tietokoneen avulla yhdistetty alkuperäiseksi asiakirjaksi. Nyt olisi tarjolla kaupallinen versio samanlaisesta ohjelmasta. Käsityötä tässäkin saa tehdä. Paperisilppu täytyy kerätä, asettaa pidikkeisiin ja sitten skannata molemmilta puolilta. Tämän jälkeen Unshredder-ohjelma astuu kehiin ja sen tekoäly yhdistää dokkarit alkuperäiseen muotoon. Lisenssi ohjelmaan maksaa $950 vuodessa.

Videoon eivät ole kuitenkaan jaksaneet panostaa. Vaikka onhan se aika sympaattinen. Kenties tästä unshreddaamisesta saataisiin hyvää kesätyötä jollekin opiskelijalle.

Lähde: www.unshredder.com

Edellinen artikkeliGuitar Hero On Tour esittelyvideo
Seuraava artikkeliJääkaappimagneetti -digitaalivalokuvakehys

11 KOMMENTIT

 1. Hirvittävää työtehon laskemista tämä, kun oikein kaksinäyttöä on suositus!

 2. Nonnih, nyt sitten tuleekin tarve korvata silppurit sellaisella ratkaisulla, jossa mitään ”unshredderiä” ei voi käyttää.

 3. silppuriin ja sitten vielä polttaa niin ei varmaan kukaan saa mitään selville

 4. En tiedä kuinka monessa paikassa vielä käytetään tuollaisia silppureita arkaluontoisten paperien silppuamiseen, jotka silppuavat paperin tuollaisiksi pitkiksi siivuiksi jotka on suhteellisen helppo vielä liimata takaisin selväksi asiakirjaksi. Jopa itseltäni löytyy kotoa silppuri joka tekee paperista sellaista muusia, että jos siitä vielä joku pystyy kokoamaan luettavissa olevia asiakirjoja niin on todellakin jo tietonsa ansainnut.

 5. Paperit vaan suoraa tehosekoittimeen ni ei niistä varmasti saa selvää.

 6. Turha yrittää mitään tuollaista, kun meillä silppuri tekee paprusta 3mmx30mm silppua, jotka kipataan monta kertaa päivässä isoon puolen kuution paperinkeräyssammioon.. Jos haluaa sieltä sitten etsiä ne oikeaan asiakirjaan kuuluvat palaset ja kolmen sentin suikaleet yhdistellä, niin siitä vaan. Ohjelma ei saa niin pienestä suikaleesta mitään tolkkua kuitenkaan. Muutenkin epäilyttää, kun laitteen toiminnasta ei näytetty kuvaa lainkaan, ei edes itse laitteesta. Joku vain yrittää kalastella parit hölmöt maksamaan olemattomasta ohjelmasta ja katoaa rahojen kera kuin pieru saharaan.

 7. Tuli mieleen kyllä videosta joku köyhä powerpoint esitys valmiilla kuvilla ja efekteillä..

 8. Taitaapa tuo vanhanko keksintö nimeltänsä tuli olla kuitenkin se dokumentin tuhoajan paras ystävä. Olen ollut joskus vuosia sitten töissä jossa tehtävänäni oli tuhota vanhoja papereita yms. juuri tuollaisella silppurilla… Tuli siinä useampaan otteeseen mieleen kärrätä koko satsi pihalle isoon metallitynnyriin ja heittää tulitikku perään…

 9. Toivottavasti pistävät tuon videon teeveeseen, myyntiluvut nousevat varmaa pilviin.

 10. Joo muuttuu tehtävä hieman haastavammaksi kun nykyiset silppurit silppuaa palasiksi eikä enään liuskoiksi. Itsellänikin kotona sellainen joka tekee paloiksi.
  Siinä menee ikä ja terveys jos yksikin paperi on silputtu ja eikä muuta silppua silppurissa. Puhumattakaan siitä normaalitilanteesta että silppurissa on dokumentteja silputtuna lukematon määrä.
  Mutta elokuvassa tämäkin tietenkin onnistuisi alta kahden minuutin muutamalla hiiren napautuksella.

Kommenttien lisääminen on estetty.