Tee läppäristäsi vesitiivis
Tee läppäristäsi vesitiivis

Mitä kaikkea minigrip-pussilla voikaan tehdä! Ja kuinka sitä voi markkinoida! Tällä kertaa Thanko esittelee läppärikokoisen pussin. Sinne vaan tietokone ja suihkuun pelaamaan vaikkapa pasianssia tai hoitamaan pankkiasioita. Voi tätä ihmeellisyyttä. Jälleen tv-shop-ainesta!

Eipä taida saada tämän kokoisia pussukoita keittiötarveosastolta, joten tällainen markkinointi on aivan luontevaa. Lisäksi haluaisin lainata Googlen tekemää käännöstä japaninkielisestä alkuperäissivusta: ”Vähäisemmät tapaukset, mutta kuten vakuutus olisi saatavilla myöhemmin niitä ei saa itkeä!!!”

Lähde: www.thanko.jp (Google-käännetty japanista suomeksi)

Edellinen artikkeliKesäpäivänseisausbussi on aito hybridi
Seuraava artikkeliChat Plates, puhekuplalautaset

12 KOMMENTIT

 1. Ei taida todellakaan olla loppuun asti mietitty, jäähdytys ja näppäimistötuntuma taitaa olla aika huonoja.

  Miten tuossa sitten touchpadia käyttää, kun se ei tunnu ottavan kosketusta minkään muovin/paperin läpi? Ulkoista hiirtä taas ei pohjasta pysty millään suojaamaan tai tarkkuus joko katoaa kokonaan tai heikkenee huomattavan paljon.

  Tuskin oma 17″ DTR tuonne edes mahtuisi.

 2. Se on mentävä altaaseen irkkaamaan jos vaikka siirtys lämpö muovin lävite sillo. 😛

  Kyllä ainakin omassa fuikkarissa voi touchpadia käyttää paperipalasen alta. Muovia en oo kyllä kokeillu. Se on opeteltava käyttämään näppistä hiiren asemasta. 😉

  Ehkä tämä on sellainen hätävarakikka kuten ”kondoomi” puhelimen päälle.

 3. Altaaseen siis ->

  Siellähän vois harrastaa ylikellotustakin sitten jos laskee hanasta tulemaan niin kylmää vettä kuin lähtee, kyllä kellotettu kone mieltä lämmittää enemmän kuin kylmä vesi kerkeää kylmentää :D.
  Nörtitkin voisivat uskaltautua kylpyyn.

  Vielä jos käyttäisi veden sijasta joitain öljyjä tms. paremman lämmönjodon saavuttamiseksi.

 4. Asiaa, tästä lähin kylven vain raakaöljyssä läppäri sylissä!

  Elias: Vielä parempi tuntuma kun sen on nostanut sieltä öljystä takaisin normikäyttöön.

 5. Kyllähän noita isojakin minigrip-pusseja löytyy mutta aivan noin isosta en kyllä mene takuseen.
  Mutta tähän tarkoitukseen kävisi paremmin tekstiilisäilytyspussi josta normaalisti imetään imurilla ilmat pois.. Marketeissa sitä kaupataan ainakin tämännäköisenä: http://kauppa.savenmaa.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=12298
  Kuvien perusteella voisi olla tämäntyyppinen pussi kyseessä, on sen verran isompi tuo sulkemismekanismi. Lupaa ainankin kosteudelta tiiviin pussin, ovat tainneet jossain mainoksessa pitää näitä ihan vedessäkin ja kuivia ovat vaatteet olleet sen jälkeen.
  Läppärin säilömiseen sopisi varmaankin paremmin semmoinen rullattava versio, josta rullaamalla puristetaan ilmat pihalle jos sinne säilötään vaatteita yms. mutta läppärilä tuo ilmanpoisto taitaa olla turhaa…Ja voi olla hankalaa tuo läppärin rullaaminen =D

Kommenttien lisääminen on estetty.