Kesäpäivänseisausbussi on aito hybridi

Harvoin näkee näin hienoja hybridejä. Tässä yhdistyy amerikkalaisen koulubussin säännöllisyys hippifolkkarin epäsäännöllisyyteen. Tai kenties ideana on ollut korottaa kattoa, jotta auto saataisiin rekisteröityä kuorma-autoksi. Joka tapauksessa omistajalla on liikaa rahaa tuhlattavaksi bensaan tai bensa on liian halpaa siellä mistä tämä auto on kotoisin. Viimeisen linkin takana on vielä toinen kuva autosta, ja kylkeen on todellakin maalattu keskiyönaurinko. Lisäksi peräkärryssä on prätkä.

Lähteet: www.neatorama.com, people.tribe.net (yksi kuva lisää)

Edellinen artikkeliMSI Wind -minikannettavan ennakkoarvio
Seuraava artikkeliTee läppäristäsi vesitiivis

1 KOMMENTTI

  1. Tuo ei kylläkään ole hippibussi, vaan pari sukupolvea uudempi transporter.

Kommenttien lisääminen on estetty.