Asus Ebox on Eee PC:n pyötäkoneversio

Tietokonevalmistaja Asus on ilmoittanut esittelevänsä ensi viikolla 3.6. uuden tietokonemallinsa nimeltään Ebox. Aiemmin nimellä Eee DT tunnettu Ebox on yritys laajentaa Asus Eee PC:n menestyskonseptia tuomalla markkinoille nyt samalla Linux käyttöjärjestelmällä varustettu, riisuttu pöytäkonemalli. Asus Eboxin raudan spekseistä tiedetään vasta sen verran, että tämä tulee kätkemään sisälleen 160 gigan kovalevyn, sekä 2 gigaa muistia. Ulkoisesti Nintendo Wii:tä muistuttavan koneen hinnasta ei vielä ole tietoa, mutta tämän veikataan lähtevän kaupasta edullisemmin, kuin Eee PC:n.

Mikäli hinta on kohdallaan, saattaa Eboxista hyvinkin tulla houkutteleva vaihtoehto kodin kakkoskoneeksi, vaikkapa olohuoneeseen taulutelevision kaveriksi.

Lähde: crave.cnet.co.uk

Edellinen artikkeliTähtien sota -aiheinen kalastussetti
Seuraava artikkeliTee-se-itse visiirinpyyhkijähansikas

13 KOMMENTIT

 1. Jollekkin kouluikäiselle ensimmäiseksi koneeksi käy, vaan ei tämmöselle dataajalle joka viettää 7-15 tuntia koneella joka päivä.

 2. Käsittääkseni tuota ei yritetäkään markkinoida kodin ykköskoneeksi, vaan nimen oman toiseksi, olohuoneen tai lastenhuoneen kakkospeeseeksi. Täkynä riittävät ominaisuudet tähän tarkoitukseen ja parin sadan euron hinta.

 3. Jänskän näkönen kuitenkin ihan turha mutta myy varmasti hyvin tietyille hölmöille.

 4. Eiköhän tääki on näit design-tuotteita mitä on alkanu tulvimaa täs viimeaikoina.

 5. Jos sillä tosiaan pari sataa on hintaa niin ei paljoa ole. Varmasti tulee paljon myyntiä

 6. Saahan tuollasesta vaikka filu tai weppiserverin.
  Ja jos liitännät löytyy, niin HTPC koneeksi myös oikein sopiva.

 7. No tuossahan on alla linux, eli lähes varmasti tuo rauta tulee kyllä riittämään –ainakin jos siihen rinnalle ostaa ”Eksboxin” rinnalle sitä pelailua varten…

 8. esim. serveriksihän tuo on aivan täydellinen! halpa, tarpeeksi tehokas, pienikokoinen (voi sijoittaa huomaamattomasti) ja varmaan aika hiljainenkin. itse odotan innolla, ja jos hinta tosiaan on alle eee pc:n (

 9. Suurimmalle osalle täysin riittävä kone. Tänä päivänä kun koneista tietämätön menee kauppaan myydään hänellä 600-1000€ paketti. Useimmat tarvivat kuitenki vain netti/pasianssi/tekstinkäsittely/yms -koneen.

 10. Te ette taida hirveästi tietää koneista.

  Jorma: HTPC-kone nimeomaan vaatii paljon tehoa, varsinkin HD-aikana.

  Nauraja: Koneen tehot riittävät erinomaisesti surffailuun, tekstinkäsittelyyn, kevyisiin peleihin. Ei taida tuolla hintaluokalla hirveästi irrota vastaavaa. Oletko mennyt ostamaan tonnin markettikoneen? Voivoi, upposiko myyntimiehen puheet niin että luulit että kone ei toimi ilman kahta ydintä ja neljää gigaa muistia?

  btw. itselläni on varsin tehokas kone.

Kommenttien lisääminen on estetty.