Sähkötupakka hehkuu, höyryää ja pumppaa nikotiinia

Vaikka pääosa meistä taitaa olla vilpittömästi sitä mieltä, että tupakan polttamisessa ei ole mitään erityisen puoleensa vetävää, niin väittäisin, että suurelle osalle tupakoitsijoista ”spaddun vetäminen” on edelleen tärkeä osa henkilökohtaista tyyliä. Mikäli asia on näin, ei nikotiinilaastareista tai purukumeista ole apua ”marlboromiehen” lookin paikkaajana tupakoinnin loputtua. Jos tyyli on siis tupakka, mutta olet sen verran huolissasi terveydestä että haluaisit lopettaa, niin ongelmaan löytyy nyt ratkaisuksi SuperSmoker -elektroninen savuke.

SuperSmoker on tupakan näköinen muoviputki, joka savun sijaan tupruttaa imeskelijänsä keuhkoihin savun näköistä, nikotiinia sisältävää vesihöyryä. Kaiken huipuksi sähkötupakan kärkeen kätketty ledivalo alkaa hohtamaan kirkkaan punaisena, kun tätä imetään, uskottavan visuaalisen vaikutelman luomiseksi. Ainakin briteissä, jossa SuperSmoker on jo kaupan, tämä luvataan soveltuvan käytettäväksi myös tupakointikiellolla varustetuissa tiloissa.

Hintaa ladattavalla akulla ja täyttöpatruunoilla toimivalla sähkötupakilla on Briteissä 79 Puntaa. 15-20 tupakan verran imeskeltävää tarjoavia täyttöpatruunoita saa ostettua lisää 6 kappaleen paketeissa hintaan £7,95 / paketti.

{democracy:130}

Lähde: supersmoker.co.uk

Edellinen artikkeliMinimalistinen lintujenruokintalauta
Seuraava artikkeliMaailman suurin piirustus toteutettiin GPS-salkun ja DHL-lähettipalvelun piirtämänä