gtr_nissan_em2.jpg

Oletko koskaan haaveillut kilpa-ajajan ammatista (kukapa ei olisi, ainakin salaa)? Mikäli tuntuu, että lahjoja olisi, mutta tilaisuutta taitojen todistamiselle ei aikaisemmin ole tullut, niin tämä juttu saattaa olla juuri sinua varten! Playstation ja Nissan ovat yhdessä päättäneet järjestää kilpa-ajotestin, jossa konsolipeli Grand Turismo 5 Prologuen avulla karsitaan maakohtaisesti parhaat potentiaaliset kuljettavat. Konsolipelissä voittaneet pääsevät elokuussa ottamaan taidoistaan mittaa Silverstonessa aidoilla Nissan GT-R autoilla. Silverstoneen osallistuneista kaksi parasta valitaan lopulta mukaan neljän kuukauden harjoitusohjelmaan, jonka päämääränä on valmistaa kuljettajat tammikuussa järjestettävää Dubain 24 tunnin kisaa varten, johon karsinnan voittajat tulevat osallistumaan Nissan 350Z autolla.

Virallinen lehdistötiedote aiheesta yksityiskohtineen hypyn jälkeen


Playstation lehdistötiedote:

GT Academy käynnistyy

Voita mahdollisuus ajaa Nissan-tiimissä Dubain 24 tunnin kisassa

Käy osoitteessa www.gtacademy.eu ja pelaa GT5 Prologue -peliä verkossa

Kuljettajat ympäri maailmaa, käynnistäkää moottorinne – GT Academy on täällä! PlayStation ja Nissan ovat luoneet yhdessä huipputason kilpa-ajotestin – GT Academyn. GT Academy on kahdeksan kuukautta kestävä eurooppalainen kilpailu, jossa virtuaalinen ja todellinen kilpa-ajo yhdistyvät toteuttamaan aloittelevien kilpa-ajajien villeimmätkin unelmat.

1. vaihe: www.gtacademy.eu – 2. kesäkuuta 2008 – 7 viikkoa

GT Academy starttaa 2.6. jättimäisellä Gran Turismo 5 Prologue -turnauksella PlayStation Networkissa. Tähän seitsemän viikkoa kestävään kilpailuun rekisteröidytään kirjaamalla oma PlayStation Network -tunnus osoitteessa www.gtacademy.eu. Tämän jälkeen kirjauduttaessa seuraavan kerran PlayStation Networkiin pelaamaan GT5 Prologueta avautuu GT Academy, jossa pääsee ajamaan Eiger Nordwandin radalla Nissan Fairlady 350Z:lla ja kisaamaan parhaista kierrosajoista.

2. vaihe: Paikalliset finaalit – elokuussa 2008

Suomen 20 nopeinta kuljettajaa kutsutaan paikalliseen finaaliin kisaamaan toisiaan vastaan Gran Turismo 5 Prologuella. Finaalin nopein voittaa paikan GT Academyssa Silverstonessa.

3. vaihe: GT Academy Silverstonessa – 25. elokuuta 2008

Jokaisen maan nopein GT-kuljettaja lennätetään GT Academyyn Silverstoneen ajamaan oikealla radalla. Osallistujien henkistä ja fyysistä kestävyyttä testataan ja heidän on näytettävä taitonsa Nissan GT-R:llä. Silverstonen kaksi nopeinta kuljettajaa saavat ainutlaatuisen mahdollisuuden neljän kuukauden harjoitteluohjelmaan ansaitsemaan ajolupansa ja kisaamaan oikeassa Dubain 24 tunnin kisassa Nissan 350Z:lla tammikuussa 2009.

Edellinen artikkeli16-vuotias poika eristi muovia syövän mikrobin – muovikompostorit tulossa?
Seuraava artikkeliMinimalistinen lintujenruokintalauta