Kaikenlaisista sähköshokkeja ja ”sorminäpsyjä” antavista, pilailupuodin katalogista löytyvistä pilailuvälineistä haaveilimme usein lapsukaisina. Harmillisen usein joulupukki tuntui kuitenkin pitävän sähköshokkeja antavia leluja tarpeettomina ja muutenkin sopimattomina lahjoina pukin konttiin.

Tässä mainiot ohjeet, kuinka valmistat itse nopeasti salamalla varustetusta kertakäyttökamerasta sähkäriversion. Ja sitten vaan jekuttamaan kaveria!

(kautta: wautsi.com)

Edellinen artikkeliHauskat raput kissoille
Seuraava artikkeliKaiverra postikortti puuhun

15 KOMMENTIT

 1. Miks kaikkiin joka paikassa, joka lehdessä ym. laitetaan: ”Ja sitten vaan kokeilemaan/pelaamaan/testaamaan/tekemään sama perässä/katsomaan ostamaan/nauramaan/seuraamaan/juttelemaan/yms./yms.!”

 2. onhan toi ihan hieno idea, mut paljopa tosta videosta selvää saa et mitä siihen pitää lisätä ja ym. jos ton haluis tehä. Et eipähä sit jekuteta prkl..

 3. Ilmeisestikkin salamaan menevä sähkö johdetaankin tuohon alumiifolioon, josta tulee yleensä pidettyä kiinni.

 4. Tuo tuntuu todella ikävältä, nimittäin salamalle varattu kondensaattori on AA sähköparin kokoinen! Virtaa siis on hiukan liikaa hupailutarkoitukseen, saattaa jopa olla todella vaarallinen. Vastikään suomessa jossain koulussa takavarikoitiin oppila(a/i)lta kameroista rakennettu(ja) sähköshokkiase(ita).
  Itse olen kerran kokeillut sellaista omaan koipeen, enkä mielellään soisi kenenkään saavan sellaista tälliä pahaa aavistamatta. Siinä voi kameran antanut henkilö saada kunnon löylytyksen jälkeen päin, tai vähintään menettää kaverinsa joksikin aikaa.

 5. Todella Helppo rakentaa itse. Purat vain kameran niin että saat salamalampun irti ja sen paikalle kaksi johtoa joista toinen menee ala osaan josta pidetään kiinni ja toinen menee painikkeeseen. Sähkö kiertää lampun sijaa kädestä käteen tai vain toisen kämmenen sisällä.

  tosiaankin jos joku harrastaa sydäntahdistin laitetta niin ei todellakaan kannata kokeilla kuvaamista tälläisellä.

 6. Tuli tuossa joku aika sitten digikameraa korjatessa pidettyä vahingossa salamavalon kondensaattorin molempien napojen päällä peukaloa ja kylläpä muuten kirpas melko reippaasti. Tämä ei edes ollu AA pariston kokoinen vaan vain noin puolet AA pariston pituudesta. Mutta tuntu olevan melkoinen latinki siellä kuitenkin.

 7. se poisti sen konden saattorin siitä ja pisti ne johdot periaatteessa suraan muuntajaan.

 8. Mun kaveria vedettiin tommosella kaulaan koulussa, jäi tärisemään lattialle. Oli muuten tosi tehokas. (kannelmäen pk)

 9. No ei kyllä kannata lähteä tekemään. Kaverille tehty pikku pila voi päättyä ikävästi….

 10. joo itselläni hieman tuunattu sähkökärpäslätkä käveri sano että uskaltaa tökätä siihen sormensa oli aika pitkä nauru kun sormensa niihin tökkäs alko vaan huutaan ja kiroileen että kun kirpas niin *****sti 😀

Kommenttien lisääminen on estetty.