Pöytälamppu lasilevyistä

Tällä kerrassaan upealla pöytälampulla on kaikki edellytykset nousta muotoiluklassikoksi, sanon minä.

Lamppua on kaupan Drinkstuff.com verkkokaupassa reilun 150 Euron kappalehintaan mustana sekä valkoisena.

Lähde: www.drinkstuff.com

Edellinen artikkeliKaiverra postikortti puuhun
Seuraava artikkeliSOQI on henkilökohtainen kylpylä

14 KOMMENTIT

 1. yksinkertainen ja silti nerokkaan näköinen, painoa on kyllä aika reteesti (9,6 kg). kyllä silti näkisin mielelläni tuollaisen kotiani koristamassa.

 2. kirjoittaja ei taida tietää pahemmin muotoilun historiasta. Lasilevyn leikkaaminen tuohon tyyliin lanpuksi ei ole mikään tuore tapaus, eikä tuo mielestäni erotu muista tapaisistaan. Olen nähnyt samankaltaisia lamppuja ledi toteuksilla jossa lasin sisällä ikäänkuin valo kulkee aivan kuin laser.

 3. ite mietin et jos toi olis tosta ”lampun varjostimen” kohdasta sumulasia ja alhaalla olis ledit niin lopputuloksestahan saataisiin paljon tyylikkäämpi

 4. Juu ei ole muotoilun alalla mikään huippu-uutuus. Hianohan toiki, harmi vaan, ettei toi sivulta oikeen miltään näytä.

 5. Hieman tuon tapaista yritin rakentaa vuonna -78, mutta ei materiaalihallinta pelannut; en vielä osannut tarpeeksi, joten se jäi.
  Nyt olisi tarjolla uusia laitteita ja materiaaleja, joten saattaisin katsoa, jos osaisi toteuttaa nyt sen idean, joka silloin jäi kesken.

 6. Pölyjen ja sormenjälkien kannaltahan tämä ei välttämättä ole kaikkein siivoojaystävällisin lamppumalli joka markkinoilta löytyy.. Onhan se tieytysti kallis ja massasta poikkeava, mikä saattaa riittää hankintaperusteeksi joillekin, minulle ei.

 7. Mielestäni on. 150e lampusta on kova hinta. Kympillä saa halpahallista valaisuteholtaan vastaavia tai parempia lamppuja.

 8. ei sovi lapsiperheeseen. meillä tuo olis palasina jo samana iltana kun pojat huitovat miekoillaan olohuoneessa..

 9. ei 150€ nyt ihan mahdottoman kallis lamppu ole.

  käykääpä lamppukaupassa kauhistelemassa.

  -wic

Kommenttien lisääminen on estetty.