everybodys_golf_playstation_3.jpg

Mikä ihme se on, kun saa aikuisen miehen istumaan television ja pelikonsolin ääressä pikkutunneille asti? Tuo kysymys, joka alkaa kaikua ainakin allekirjoittajan pään sisällä ajoittain uuden, addiktiota aiheuttavan konsolipelin löydettyä tiensä olohuoneen pelikonsolin sisuksiin. Uusimpana kroonista unenpuutetta aiheuttaneena pelinä mainittakoon PS3 konsolille hiljattain ilmestynyt golfpeli nimeltään Everybody’s golf: World tour.

Tapaus ei tietenkään ole ainutkertainen, vaan pelaajan pimeästä menneisyydestä löytyy useita vastaavaa addiktiota aiheuttaneita pelejä. Listalta löytyy kärkipäästä ainakin Populous, Sim City, Paradroid, Civilization ja tietenkin vanha kunnon Tetris. Aina sama virsi – vielä yksi peli…

Everybody’s golf pitää sisällään kaikki addiktiivisen pelin ominaisuudet. Pelit ovat sopivan lyhyitä ja pelin sisään pääsee nopeasti sekä helposti. Kokemuksen karttuessa tuloksia voi aina parantaa hieman ja pelejä voittamalla saa käyttöönsä vielä kaiken lisäksi uusia pelaajahahmoja, golfmailoja ja muuta ”fantsua” oheissälää. Mitä sitten vaikka”oikea” golf ei ole ikinä kiinnostanut?

Tilannetta ei myöskään helpota pelin monipuoliset on-line -ominaisuudet. Pelikonsoli nettiin kytkemällä mittaa voi ottaa verkon ylitse niin kavereiden kanssa, kuin myös satunnaisia nettipelaajia vastaan suuremmissa turnauksissa. Turnauksien myötä tietenkin oma ranking taas päivittyy ja pelin avatar-hahmolle saa lisää kaikkia ”kivoja lisäominaisuuksia”.

Eipä sitten muuta, kun ”vielä yksi kierros” taas. Tervetuloa ottamaan allekirjoittaneen kanssa mittaa virtuaalisille viheriöille. Meikäläisen löytää säännöllisen epäsäännöllisesti pelikonsoligolfklubilta nimimerkillä ”palevale”

Edellinen artikkeliStandPouch on sekä kamerajalusta että säilytyslaukku
Seuraava artikkeliVihreä salkkumies juoksee hätäuloskäynnille -usb-hubi