galactica_vs_skynet.jpg

Tässä varsin mainio esimerkki, kuinka suosittujen sarjojen ja elokuvien fanit kykenevät keskenään tuottamaan todella hienoja fanituotoksia. Kaverukset nimeltään Jay Santos ja Eric Gravel ovat yhdessä ideoineet sarjakuvan, jonka kantavana ajatuksena on Sci-fi -sarja Galactican ja Terminator -elokuvien tarinoiden yhdistäminen. Kaverusten version mukaan Skynet onkin todellisuudessa sama kuin Cylonit. Galactican saapuessa maahan, Cylonit ovat siis jo ehtineet paikalle ja syntyy liittouma John Connorin johtamien kapinallisjoukkojen ja Galactican miehistön välillä. Littouman koottua rivinsä, tämä alkaa yhdessä taistelemaan Skynetiä / Cyloneja vastaan.

Hieno ja istuva idea ainakin mielestäni. Parasta on, että sarjakuva on vapaassa levityksessä torrenttina, eikä tarinaan tutustuminen siis maksa mitään. Sarjakuvan ensimmäinen osa löytyy torrenttina osoitteesta thepiratebay.org

Edellinen artikkeliItse tehty matkatuuletin
Seuraava artikkeliAustraliassa autojen kulutus samaa luokkaa nyt kuin vuonna 1963

8 KOMMENTIT

  1. Vai luuletko, että joku menee lataamaan sarjista ja huomaa, että ”Hei, täältä saa ladattua tän biisin jota mä oon odottanu joululahjaks kolme vuotta!”

  2. Mutta hyvät ihmiset. ThePirateBay on täysin laillinen palvelu ja se tukee syntyviä artisteja mm. mainostamalla heitä.

  3. Vaikutti ihan mielenkiintoiselta, mutta olikin järisyttävän ala-arvoista roskaa. Ei kannata tuhlata aikaa tähän 🙁

Kommenttien lisääminen on estetty.