motus_darvin_xbox_360.jpg

Viime viikot markkinoilla ollaan huhuttu, että Microsoft olisi tuomassa myyntiin oman, Nintendo Wii -tyylisen, liikesensorilla varustetun peliohjaimen Xbox 360 pelikonsolillensa.  Huhujen valjetessa vaikuttaisikin kuitenkin siltä, että Xbox 360 konsolille tulossa olevan ohjaimen takana olisikin alkuperäisen Nintendo Wii ohjaimen kehittänyt yritys nimeltään Motus. Motuksen uusi ohjain, nimeltään Darvin ei myös suinkaan olisi yksinomaan Xbox 360 konsolille kehitetty ohjain, vaan universaali, myös PC-koneita ja mahdollisesti muita konsoleita tukeva pelitikku. Motus Darvin olisi liikesensoriohjainten seuraavan sukupolven tuote, joka tarjoaa huomattavasti Nintendo Wii -ohjainta luontevamman tuntuman peleihin.

Kumpikaan yllä mainituista yrityksistä ei tietenkään toistaiseksi myönnä tai kiistä mitään huhuista. Jäämme siis odottelemaan uutisia, että mitkä edellä mainituista tällä kertaa pitävät paikkansa.

Lähde: kotaku.com

Edellinen artikkeliExhaust Car Jack -tunkki toimii pakokaasulla
Seuraava artikkeliMicrosoftin MSN Music lopettaa, verkkokaupasta ostettuja kappaleita ei pian enää voi siirtää uusiin laitteisiin