The Eclosion pump-up sofa on uudenlainen vuodesohva

Olivier Gregoiren suunnittelema sänky voidaan avata vetoketjulla. Tällöin sisältä paljastuu palje, joka voidaan pumpata täyteen ilmaa. Näin selkänoja muodostuu ja sängystä tulee kahdenistuttava sohva. Kenties tyylikkäin vuodesohva, jonka minä olen nähnyt.

Lähde: www.oliviergregoire.com

Edellinen artikkeliSalkkutuoli kaupunkiretkeilyyn
Seuraava artikkeliPaint Thickness Tester mittaa maalipinnan paksuuden

10 KOMMENTIT

 1. Vähänkö kätevä! 😛 Ei varmasti ole metalliputkia keskellä selkää kun kävis tohon nukkumaan… Eikä ole kamalia lukkomekanismeja millä selkänojan saa taas pystyyn, kuten meidän jyskin sohvassa

 2. Jeh, en kiistä tyylikkyyttä mutta ei varmaan kovin moneen kotiin silti sovi.

 3. Miksi sohva pitää keksiä uudelleen kun Futoni on jo keksitty, päivisin sen saa kätevästi taiteltua sohvaksi ja taas illalla nukkumaan käydessä vuoteeksi.

 4. Ruma, liian lyhyt sängyksi ja liian ”loiva” sohvaksi… Ideana ihan jännä, mutta toteutus on jäänyt vähän puolitiehen.

 5. mutta kukaan täysi järkinen tuskin ostaa tollasen futonin.nimittäin kova kuin kives

 6. Pakko kommentoida -”kova kuin kives”, jos viittasit ihmisen kiveksiin niin et ole tainnut sellaisiin vielä päästä käsiksi kun luulet niiden olevan jotain graniitin kovuusluokkaa.
  Futon patja 100% puuvillaa, vaikkapa tuollainen täys paksu 9-kerroksinen on varmasti kovan tuntuinen jos on tottunut prinsessa joustin patjalla nukkumaan sen sijaan viikon parin telttailun ja maa pohjalla nukkumisen jälkeen Futon saattaa tuntua upottavan pehmeältä, kaikki on niin suhteellista.
  Mainosten uhrit ovat päänsä aivopesseet vartalonmyötäisten ja anatomisesti muoltoiltujen vaippojen tulviessa alitajuntaan unohtaneet vartalomme oman kimmoisuuden ja joustavuuden, on selälle jopa terveellisempää nukkua kovemmalla patjalla jos aamulla Futonilla nukkumisen jälkeen olo on kuin petäjällä johtuu se luultavammin jo alkujaankin huonosta nukkujan yleiskunnosta eikä siitä voida syyttää Futon patjaa. Luonto on ihmisen suunnitellut alkujaankin olemaan osa luontoa ja katsoessani metsään en näe siellä joustinpatjoja kasvavan, sen sijaan Futon patja virtuoi luonnollista sammaleisen maapojan joustavuutta, erotuksena Futonin kuivuus ja täyspuuvillaisena se sopii kaikille allergigoille.
  Nukkumalla Futonilla saat terveemmän selkäruodon se ikäänkuin ilmoittaa käyttäjälleen ne heikot kohdat vartalossa joita on vahvistettava treenauksella, enkä suosittelekkaan Futonia vasta alkajille ettei Futon patjojen hyvä laatu kärsi näiden valituksista.

Kommenttien lisääminen on estetty.