Playstation 3 Firmware 2.30 tuo DTS-HD Master Audio -äänet Blu-ray leffoihin

Tällä hetkellä vaikuttaa kovasti siltä, että Blu-ray soittimen ostoa harkitsevalle Playstation 3 pelikonsoli on se ainoa ”kestävä ratkaisu”. Tämä sen vuoksi, että pelikonsolin luonteen ansiosta Blu-ray-formaatin saamat uudet ominaisuudet on helppo päivittää soittimeen uusien ohjelmistopäivitysten avulla. Esimerkiksi muutama viikko sitten Playstation 3 sai ohjelmistopäivityksen myötä tuen vuorovaikutteisia ominaisuuksia tuovalle Blu-ray 2.0 BD-Live Profiilille. Uusimman, mallinumeroa 2.30 olevan päivityksen myötä konsoli saa tuen myöskin levyille tallennetuille DTS-HD Master Audio -äänille, jotka siis tuovat elokuvan alkuperäisen ja pakkaamattoman master-ääniraidan kotikatsomoon. Pienempänä uudistuksena Firmware 2.30 myötä Playstation on-line kauppa saa myöskin uuden, entistä helppokäyttöisemmän ulkoasun.

Lähde: Playstation.com

Edellinen artikkeliMaan ympärys on täynnä avaruusromua
Seuraava artikkeliIdea: poliisipaikannin GPS-vastaanottimeen

6 KOMMENTIT

 1. Ongelmana on että lähes kaikista böue ray soittimista puuttuu mahdollisuus verkkoyhteyteen jota kautta päivitykset voisi ladata ja ilman verkkoyhteyttä ei esimerkikiksi profiilin 2.0 live ominaisuuksista olisi hyötyä vaikka sen jollain tavalla onnistuisikin lataamaan koneelle.

  Myös soittimien rauta on lähes poikkeuksetta suunniteltu tukemaan vaan sen hetken vaatimuksia eikä sen ominaisuudet taivu uusiin vaatimuksiin.
  useimmissa soittimissa ei myöskään ole kovalevyä tai muuta vastaava tallennus paikkaa soittimille.

  Tällä hetkellä ps3 näyttäisi olevan paras valinta ps3 soittimeksi sen päivitettävyyden, hyvän kuvanlaadun takia. Lisäksi se on yhtä nopea kuin pari kertaa kalliimmat blue ray soittimet.
  Haittapuolina mainittakoon suht iso koko ja tuulettimen pitämä meteli
  (oma ps3 pitää noin 20 db metakkaa mutta eipä juuri häiritse tv tason alatasossa)

 2. Tämä siitä seuraa kun otetaan käyttöön keskeneräisiä standardeja.. HD-DVD oli jo täysin valmis, se ei olisi kaivannut mitään päivityksiä. Varmaan ei naurata kovin useita 1.x profiilisen soittimen omistajia tuommoinen puuhastelu, kun soittimet vanhenee hyllyyn..

 3. Miksi täällä ei uutisoida esim. Wiin tai x0:n päivityksistä? Täällä vaan on juttua ps3 eye camera testeistä, ps3 kannettavaksi modaamisesta ja ubuntun asentamisesta ps3, mutta muita pelikonsoleita syrjitään? Taitaa Erkki olla sony fanboy kenties?

 4. Itsehän ajoin tässä taannoin omaan dvd-soittimeen divx-päivityksen, ihan polttamalla netistä lataamani päivitysimagen cd-levylle ja pyöräytin levyä soittimen pesässä, tosin kyseessähän ei ole sonyn laite vaan phillipsin soitin, niin en tiedä sitten…

 5. kenellä on Xbox tai Wii ja haluaa kirjoittaa juttuja näihin liittyen, niin pingausta vaan tänne suuntaan. itselläni on käytössä ps3, joten tähän liittyvien testien tekeminen on luontevaa. Siinä mielessä olen kai ps3 fanboy.

Kommenttien lisääminen on estetty.