Järjestyksessään toinen Hilavitkutin.com Ideablogissa palkittu idea on Joonas Kinnusen toteuttama Nintendo-ohjaimesta modattu USB-muisti. Voittaja saa jälleen palkinnoksi 45 Euron arvoisen lahjakortin e-ville.hk verkkokauppaan.

Ideablogissa palkitaan paras idea joka viikkoa, tai kun vähintään 10 uutta ideaa on esitelty 45 Euron lahjakortilla e-ville.hk verkkokauppaan. Mikäli siis uskot kykeneväsi parempaan kuin Joonas, niin omaa ideaa tänne suuntaan, niin seuraavan viikon lahjakortti voi jo olla sinun! Ideat voi lähettää kuvauksineen osoitteeseen info[at]hilavitkutin.com

Lisää tietoa aiheesta löytyy täältä.

Palkinnon voittajalle tarjoaa e-ville.hk verkkokauppa.

Edellinen artikkeliNappak tarjoaa rauhallisen torkkupaikan missä tahansa
Seuraava artikkeliIdeablogin paras idea jälleen palkittu!