PTeq USB Pregnancy Test Kit on USB-raskaustesti

Pikkuhiljaa herää kysymys, onko jotain mitä ei voi usb-liitännällä toteuttaa! Tai kenties tämä on aprillipila, en tiedä. Kun virtsanäyte on otettu, tikku asetetaan usb-porttiin. PTeq-laite aloittaa toiminnan saman tien käyttäen elektrosuihke-ionisaatio-prosessia luodakseen spektrograafin virtsasta. Tulokset näkyvät monitorista 99 prosentin varmuudella oikeellisuudesta. Toimii sekä PC:ssä että Macissä. Kertakäyttöinen laite kustantaa $17,99. Jäämme innolla odottamaan usb-isyystestiä.

Lähde: www.thinkgeek.com

Edellinen artikkeliSoljeton vyö ei piippaa turvatarkastuksessa
Seuraava artikkeliMarumi LED-8 on kahdeksanledinen makrokuvausvalo

1 KOMMENTTI

  1. Tuosta tuli mieleen, että USB-kuumemittari minulta vielä puuttuu. Tuskin vaikea toteuttaa. Mainos-slougani voisi olla vaikka: ”USB-kuumemittari – kytke se peeceeseesi!”

  2. hahhaa luin vahingossa että ”USB-kuumemittari – kytke se perseeseesi!!”:D

  3. ”PTeq-laite aloittaa toiminnan saman tien käyttäen elektrosuihke-ionisaatio-prosessia luodakseen spektrograafin virtsasta”
    Hieno laite jos se jopa luo spektrografin (yhdellä a:lla) virtsasta, eli valoa hajottavan leitteen. Kyseessä on varmankin spektri, josta on varmaan ko. menetelmällä helppo todeta raskaus. /sarcasm jälleen

  4. Aprillia tai, kyllä olen sitä mieltä että akoille säkki päähän ja vääräuskoiset kivitetään kuoliaaksi…

  5. Kylläpäs näitä aprillipiloja nyt pääsee putkahtelemaan läpi. Onko täällä kirjotettu enemmänkin aprillipiloja tosina? (Siis tämän ja energiaa tuottavan näppäimistön lisäksi?)

  6. Kerran oli päässyt muistaakseni hesariin läpi pila, että joku oli keksinyt, että verkkokortin vilkkuvasta valosta voi vakoilla, mitä dataa linjalla liikkuu. Se oli hyvä idea.