Itse tehty turbiinireppu

Jaakko Raina lähetti meille tietoa ja kuvia itse valmistamastaan turbiinirepusta, joka selässä pyöräillessä polkimet käyvät turhaksi. Tässä Jaakon oma kuvaus projektistaan:

”Turbiinirepussa on vanhan koulureppuni hihnat ja sähköskootterin moottori. Moottori saa virtaa keskellä olevaan laatikkoon laittamastani 2x 12v: akusta. Turbiinirepun propelli on tehty kahdesta sahatusta vanerinpalasta johon on ruuvattu pidike, joka on kiinnitetty puolestaan moottoriin. Turbiiniin kehikko on tehty puusta ja repun hihnat on kiinnitetty kehikon etuosaan niin kuin kuvasta näkyy. Turbiinirepussa on se hyvä käyttöominaisuus että kun sen vetää selkäänsä ja hyppää pyörän tai jonkun kevyen kulkuneuvon selkää ja tietysti laittaa moottorin käymään niin ei tarvitse polkea ollenkaan, koska koneessa on niin iso työntövoima.”

Edellinen artikkeliSony Alpha A900 – 25 megapikselin digijärjestelmäkamera saapuu markkinoille loppuvuodesta
Seuraava artikkeliXbox 360 -arcadeohjain