USB-kihlat

Jennifer Flume on suunnitellut tämän USB-muistin, joka on naamioitu Swarovski -kristallin avulla kihlasormukseksi. Konseptin ideana on, että tikulle voidaan sitten tallentaa romanttisia kuvia, runoja ja vaikkapa videokuvaa iloisista hetkistä polttareista. Aikas paljon saa tuo informaatioteknologia ja atk-maailma viihdyttää, että tällaisen hankkii. Mutta jos myyntiin tulee, niin varmasti löytyy innokkaita ostajia.

Läheet: nexus404.com, www.jflume.com (Flash)

Edellinen artikkeliEläinystävällisiä pahvisia saalispäitä
Seuraava artikkeliYhden käden ohjain Xbox 360 pelikonsoliin

1 KOMMENTTI

  1. Tuskin tuon kokoista mälliä kehtaa sormessaa paljon kuljetella.. Miksi sen pitää olla noin tolkuttaman jättimäinen kun usb-muistin saa rakennettua vaikka vaikka liittimen sisään..

  2. Niin jos sormi kerran mahtuu tohon reikään niin toihan on ihan järjettömän kokonen molosormus.

  3. ei toi ainakaa oo mitenkää käytännöllinen, ellei toi oo millään tavalla järkevis mitoissa ja ellei toi kestä vettä.. Mut varmaan lähinnä kirjahyllyyn tarkotettu valokuva-albumien vieree..

  4. Todella surkean näköinen. Lisäksi ei kovin hyödyllistä sitten 20 vuoden päästä omistaa kallis sormus millä ei tee mitään kun usb on kuopattu jo ajat sitten. Tosin ei noi nykyiset liitotkaan enää niin kauaa kestä.